Dikişlerimde açılma mı var ?

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
44
24
Kızlar daha önce başına dikişlerde açılma sorunu gelen var mı doktorumun asıstanına yazdım ama ancak yarın dönüş sağlar sizce açılma var mı ? Akıntı veya kanama yok ağrı da hissetmiyorum

cok normal endişe edicel birsey yok dilersemiz güçlendirin dikiş hattını ameliyat bandıyla ve suyla temas ettirmeyin bir süre
Teşekkür ederim bugün 10. Günüm duşa bir kez girdim onda da su geçirmez bant vardı zaten benim ilk haftadan sargılarım açılmıştı sadece sargı bezi koyuyorum üstüne bantlanacak tahriş olmasın diye

Açılma yok merak etme. O görünen ipleri alabilirsin temiz bir makasla eğer seni rahatsız ediyorsa ama batma vs yoksa kendi düşer ya da doktorun da alır sorun değil. Temiz tut pansuman yap yaran kapanmış neredeyse için rahat etsin

Teşekkür ederim bölgeye bol su değdirmem gerektiğini söyledi asistanı o ip için erimezse de gelin alırız dedi telaşlanacak bir şey yokmuş

Bu arada ben sadece batikon ile pansuman yapıyorum siz ne kullanmıştınız

Çok gecmis olsun inşallah hemen düzelir benimde dikislerim açıldı ve silikon gözüktüğü için tekrar revizyon ameliyati oldum şu anda bir göğsümde 315 diğerinde 295 var

Dikişler neden açılır acaba zorlayıcı hareketlerde mi bulundunuz.
Hayır hep yatıyorum lakin dikişim açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum belki başına gelen vardır diye yazdım buraya dikişi açılanlarda gördüğüm hep altta sarı doku gözüküyordu bende gözükmeyle kabuklu yara gibi

Çok gecmis olsun inşallah hemen düzelir benimde dikislerim açıldı ve silikon gözüktüğü için tekrar revizyon ameliyati oldum şu anda bir göğsümde 315 diğerinde 295 var
Dikişlerim açılmış mı yani :/ benim bildiğim dikiş açıldığında sarı doku gözüküyor bende öyle bişey yok kabuklu yara gibi korktum Şuan

Bana açılmış gibi gelmedi benimkilerde bandaj var ben hiç bakmadım sadece doktor pansuman yapıp bandajı değiştirdi. Siz neden bandajı erken çıkardınız

Bana açılmış gibi gelmedi benimkilerde bandaj var ben hiç bakmadım sadece doktor pansuman yapıp bandajı değiştirdi. Siz neden bandajı erken çıkardınız
Drenlerimi çıkartırken kendisi çıkardı sadece üstünü gazlı bez ile kapadı bantlamadan bende o şekilde yapıyorum

merhaba, o kabuklar dustugunde içinde beyaz doku gibi şeyler gözükebilir çünkü kabuğun altında zor iyilesiyor sıvı gelmediği surece endişelenmenize gerek yok hemen hemen ameliyat olan herkesin yaşadigi bir durum bende alt kısımda minik bir beyazlık vardı batikon denedim kapanmadı o bölgeye teramisin sürüp gazlı bezle kapattım ertesi gün kapanmişti

Evet doktorum da endişelenecek bişey olmadığını söyledi antibiyotikli krem süreceğim bende

Doktorun batikon dediyse öyle devam et benim açılmıştı enfeksiyon ilerlemesin diye antibiyotikli krem vermişti
Merhaba bende fucidin sürmeye başladı sürebilirsin demişti dr asistanına en ufak şeyde asistanına yazmak istemiyorum :/ antiboyitk kremi günde 1 kez mi sürdün öncesinde batikon vs kullanmışmıydın acaba

Merhaba bende fucidin sürmeye başladı sürebilirsin demişti dr asistanına en ufak şeyde asistanına yazmak istemiyorum :/ antiboyitk kremi günde 1 kez mi sürdün öncesinde batikon vs kullanmışmıydın acaba
Batikon kullanmadım günde 1 thiocilline kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…