Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok normal endişe edicel birsey yok dilersemiz güçlendirin dikiş hattını ameliyat bandıyla ve suyla temas ettirmeyin bir süreEki Görüntüle 3372883 Eki Görüntüle 3372884 Eki Görüntüle 3372885 Kızlar daha önce başına dikişlerde açılma sorunu gelen var mı doktorumun asıstanına yazdım ama ancak yarın dönüş sağlar sizce açılma var mı ? Akıntı veya kanama yok ağrı da hissetmiyorum
Teşekkür ederim bugün 10. Günüm duşa bir kez girdim onda da su geçirmez bant vardı zaten benim ilk haftadan sargılarım açılmıştı sadece sargı bezi koyuyorum üstüne bantlanacak tahriş olmasın diyecok normal endişe edicel birsey yok dilersemiz güçlendirin dikiş hattını ameliyat bandıyla ve suyla temas ettirmeyin bir süre
Teşekkür ederim bölgeye bol su değdirmem gerektiğini söyledi asistanı o ip için erimezse de gelin alırız dedi telaşlanacak bir şey yokmuşAçılma yok merak etme. O görünen ipleri alabilirsin temiz bir makasla eğer seni rahatsız ediyorsa ama batma vs yoksa kendi düşer ya da doktorun da alır sorun değil. Temiz tut pansuman yap yaran kapanmış neredeyse için rahat etsin
Bu arada ben sadece batikon ile pansuman yapıyorum siz ne kullanmıştınızAçılma yok merak etme. O görünen ipleri alabilirsin temiz bir makasla eğer seni rahatsız ediyorsa ama batma vs yoksa kendi düşer ya da doktorun da alır sorun değil. Temiz tut pansuman yap yaran kapanmış neredeyse için rahat etsin
Hayır hep yatıyorum lakin dikişim açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum belki başına gelen vardır diye yazdım buraya dikişi açılanlarda gördüğüm hep altta sarı doku gözüküyordu bende gözükmeyle kabuklu yara gibiDikişler neden açılır acaba zorlayıcı hareketlerde mi bulundunuz.
Dikişlerim açılmış mı yani :/ benim bildiğim dikiş açıldığında sarı doku gözüküyor bende öyle bişey yok kabuklu yara gibi korktum ŞuanÇok gecmis olsun inşallah hemen düzelir benimde dikislerim açıldı ve silikon gözüktüğü için tekrar revizyon ameliyati oldum şu anda bir göğsümde 315 diğerinde 295 var
Bana açılmış gibi gelmedi benimkilerde bandaj var ben hiç bakmadım sadece doktor pansuman yapıp bandajı değiştirdi. Siz neden bandajı erken çıkardınızHayır hep yatıyorum lakin dikişim açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum belki başına gelen vardır diye yazdım buraya dikişi açılanlarda gördüğüm hep altta sarı doku gözüküyordu bende gözükmeyle kabuklu yara gibi
Drenlerimi çıkartırken kendisi çıkardı sadece üstünü gazlı bez ile kapadı bantlamadan bende o şekilde yapıyorumBana açılmış gibi gelmedi benimkilerde bandaj var ben hiç bakmadım sadece doktor pansuman yapıp bandajı değiştirdi. Siz neden bandajı erken çıkardınız
Doktorun batikon dediyse öyle devam et benim açılmıştı enfeksiyon ilerlemesin diye antibiyotikli krem vermiştiBu arada ben sadece batikon ile pansuman yapıyorum siz ne kullanmıştınız
Sizin açılmanız geçti mi ? Ne kadar sürdü süreçDoktorun batikon dediyse öyle devam et benim açılmıştı enfeksiyon ilerlemesin diye antibiyotikli krem vermişti
Evet doktorum da endişelenecek bişey olmadığını söyledi antibiyotikli krem süreceğim bendemerhaba, o kabuklar dustugunde içinde beyaz doku gibi şeyler gözükebilir çünkü kabuğun altında zor iyilesiyor sıvı gelmediği surece endişelenmenize gerek yok hemen hemen ameliyat olan herkesin yaşadigi bir durum bende alt kısımda minik bir beyazlık vardı batikon denedim kapanmadı o bölgeye teramisin sürüp gazlı bezle kapattım ertesi gün kapanmişti
Bana evde de hergun pansuman yapmam gerektiğini söyledi çünküBana açılmış gibi gelmedi benimkilerde bandaj var ben hiç bakmadım sadece doktor pansuman yapıp bandajı değiştirdi. Siz neden bandajı erken çıkardınız
Merhaba bende fucidin sürmeye başladı sürebilirsin demişti dr asistanına en ufak şeyde asistanına yazmak istemiyorum :/ antiboyitk kremi günde 1 kez mi sürdün öncesinde batikon vs kullanmışmıydın acabaDoktorun batikon dediyse öyle devam et benim açılmıştı enfeksiyon ilerlemesin diye antibiyotikli krem vermişti
Batikon kullanmadım günde 1 thiocilline kullandımMerhaba bende fucidin sürmeye başladı sürebilirsin demişti dr asistanına en ufak şeyde asistanına yazmak istemiyorum :/ antiboyitk kremi günde 1 kez mi sürdün öncesinde batikon vs kullanmışmıydın acaba