dikişlerim açılmışmıdır

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
4,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım
geçen gün bebeğin beşiğini ileri geri oynattım akşama karnımda hafif bir ağrı oldu aşağı baskı gibi sonra geçti bugünde öyle bir ağrım oldu tekrar geçti dikişlerimi zorlamışmıyımdır.
birde dikiş açılmasında kanam olurmu bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

tahmin ettiğim kadarıyla dikişlerin lazerle yapıştırmadır. korkma çok zorlamadığın sürece herhangi bir sorun olmaz ki, ben doğum yapalı 7 ay oldu (2.doğumum), büyük oğlumu kucağımda taşıyabiliyorum yerimseniben endişelenme ama çok da zorlama henüz..
sevgiler...

canım kaç kat dikiş atıyorlar yani lazerle..normal doğum yaptım ama sezaryan doğumu biliyorum..kolay kolay açılmaz ama sen yine dikkat et..ağrı olur zorladığın için çok normal..üstelik üstünden zaman geçmiş..
bir de şunu söyleyim ne kadar zaman geçerse geçsin çok fazla yük kaldırma fıtığa elverişli bu sezeryan bölgesi..

teşekkür ederim kızlar sanırım zorlamadan ama işte birden panik oldum :)
evet lazerle yapmışlardır sanırım göremedim ama :) dikiş aldırmaya falan gitmedim çünkü :)

mrb brcsrkn öncelikle geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir. hangi hastane ve hangi doktorda sezeryan oldun cnm merak ettim.

ela82 ben derince devlette doğum yaptım dr demet boyacıydı çok memnunum tavsiye ederim
ama demet hanımın özeline gittim daha rahat oldu herşeyim özel odada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…