dikişler ne zaman düşer

hai ya okadar sürüomu peki dısardan bakan farediyomuydu dikişleri.ben simdi üst dudağımı hareket ettiremiyorum bu durum ne zaman düzelir.dikişlere bağlı bişiyse yandım ozman

senin açık rinoplastimi. benim açıktı. dikişlerimi 10 gun sonra aldılar. iç dikişlerimde 1 bucuk ayda düştü cnm. üst dudağımı ben 1 ay hareket ettirememiştim. ama iki hafta hiç gülemiyordum geriliyordu burnum. şmdi 3 buçuk ay oldu herşey normal. gülebiliyorum hareket ettirebiliyorum. dikişler belli olmuyor dışardan. eriyen dikişler de vardır burnunun içinde onlar 2 haftada eriyor. ama iplikli olanlar 1bucuk ayda düştü benim.

valla canım acıkmı kapalımı bilmiyorum doktora sormadım ama acık herhalde dikişler falan olduna göre tam o dudağımla burnumun birleştiği yerde dikişler görünüyor korkuyorum sanki bişi yerken falan zarer görcek die.

yok cnm bir zarar gelmez merak etme sen. sabırlı olmalısın beklemelisin. çok geçmiş olsun

Ameliyatta kullanılan ip'e göre değişir süresi.. senin ki daha çok ama çok yeni.. şuan da gergin olması dudağını rahat hareket ettirememen normal.. gerginliğin geçmesi 2-3 haftanı alır dolayısıyla 2-3 hafta sonra daha rahat hareket edebilirsin.. ama dikişlerin düşmesi dediğim gibi kullanılan ipe bağlı.. en az 2 ay sürer diyebilirim..

inşallah canım en kısa zamanda gecer çok tesekkür ederim cevap için inşallah senin gibi güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…