• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikişim iltihaplandı:(:(:(

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
28 gün oldu doğum yapalı. 3 dikişim var dışta.ama sanırım iltihaplandı. bi yerinde nokta gibi kırmızılık var ve peçeteyle silinince sarımsı şeyler görüyorum peçetede. aynı zamanda ağrıyor da. sanki o yer hala kapanmamış gibi. 4 gün önce dişimdeki iltihaplanma nedeniyle doktora gittim.antibiyotik verdi alfasil diye. dikişime de faydası olur diye düşünüyorum. bugün eczaneye girttim batticon türevi bi ilaç aldım povilon diye. onu sürsem nasıl olur sizce? emzrmede bebeğe geçebilir diyor ama kullananlar varmış sanırım. başka ne yapabilirim?
doğumdan 10 gün sonraki kontrolümde dr iyi olduğunu, herhangi bişi vermeyeceğini söyledi. nedeni dikiş eritmesiymiş. iyi bakımla zaten tamamen düzelir dedi ama ben korkudan elimi değdiremediğim için bakamadım tabi.bir de ilk 1 hafta başka bi antibiyotik kullanmıştım zaten.
önerileriniz neler kızlar? dra gitmeye korkuyorum kurcalar diye.canım çok tatlı:(:(:( umarım biran önce düzelir

canım seni çok iyi anlıyorum . bende senin yaşadığının çok fazlasını yaşadım.

ben sezeryan oldum ve iltahabı 40gün çektim. hastanede yattım. dikişimin iki yerinden patladı hergün sıkıyordu doktorum. sabah akşam 2şerden 4tane antibiyotik iğne oluyordum. ama allaha çok şükür geçti.

bence ihmal etme mutlaka dr a git. çünkü o iltahabın kurutulması lazım. ankaradaysan gittiğim dr u önerebilirim.

benim dogumdan sonra doktor ,papatya cayını demle bir şişeye doldur her lavodan sonra onunla yıka dedi..iltihap ve mikrop kapmazmış

ankaradayım canım, evet. drum var zaten kontrole gitcez de arayı biraz uzatayım ben.gerçekten çok korkuyorum.smear alcakmış bi de. hani bi alet var vajina girişini açan. berbat bişi. ondan sokarsa mahvolurum. dün de bi şişlik farkettim.kızarıklık geçmiş yan tarafında normald eri altında şişlik var.o neden olmuş anlamadım. iltihap gibi de durmuyor:S kafam karışık. batticon tarzı povilon diye bi ilaç sürüyorum arada.

off...çok kötü bi durumm sakın ihmal etme :20:bende iki ay önce sezaryanla doğum yaptım benimde başıma geldi:( doktor iki antibiyotik verdi bide hergün pansumanla 1 haftada geçti.ama ben hemen gittim doktor iltahaplı bölgeyi sıktı ve iltahabı iyice akıttı:(braz canın yanıyo ama ilerleyip hastaneye yatmaktan daha iidir geçmiş olsunn..