- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
28 gün oldu doğum yapalı. 3 dikişim var dışta.ama sanırım iltihaplandı. bi yerinde nokta gibi kırmızılık var ve peçeteyle silinince sarımsı şeyler görüyorum peçetede. aynı zamanda ağrıyor da. sanki o yer hala kapanmamış gibi. 4 gün önce dişimdeki iltihaplanma nedeniyle doktora gittim.antibiyotik verdi alfasil diye. dikişime de faydası olur diye düşünüyorum. bugün eczaneye girttim batticon türevi bi ilaç aldım povilon diye. onu sürsem nasıl olur sizce? emzrmede bebeğe geçebilir diyor ama kullananlar varmış sanırım. başka ne yapabilirim?
doğumdan 10 gün sonraki kontrolümde dr iyi olduğunu, herhangi bişi vermeyeceğini söyledi. nedeni dikiş eritmesiymiş. iyi bakımla zaten tamamen düzelir dedi ama ben korkudan elimi değdiremediğim için bakamadım tabi.bir de ilk 1 hafta başka bi antibiyotik kullanmıştım zaten.
önerileriniz neler kızlar? dra gitmeye korkuyorum kurcalar diye.canım çok tatlı umarım biran önce düzelir
doğumdan 10 gün sonraki kontrolümde dr iyi olduğunu, herhangi bişi vermeyeceğini söyledi. nedeni dikiş eritmesiymiş. iyi bakımla zaten tamamen düzelir dedi ama ben korkudan elimi değdiremediğim için bakamadım tabi.bir de ilk 1 hafta başka bi antibiyotik kullanmıştım zaten.
önerileriniz neler kızlar? dra gitmeye korkuyorum kurcalar diye.canım çok tatlı umarım biran önce düzelir