Ben bundan 10yil once kucultme amelyati oldum yaklasik bir ay kolumu kaldiriken canim yandi, doktorum bu boyle olmaz cabin yanacak diye kolunu kaldirmazsan kas kisa kalir kaldircaksin kolunu, nirmal hayatina devam edeceksin dedive kolumu birden havaya kaldirdi, kisacasi evet acilar oluyor ama verdigi mutluluk yaninda paha bicilemezKüçültmek de boyle acilara sebep olur mu acaba?
Aciyan yerde sislik, yanma, kizariklik yoksa sadece amelyat dolayisiyla acimistir zamanla gecer, ama dedigim seyler fark ederseniz doktorunuza basvurun derimSelamlar bundan 5 gün önce 425cc implant koydurup meme büyütme estetiği oldum. Üstüme tişört giymeye çalışırken sağ göğsüme bir ağrı girdi iki gün önce. O günden beri dikiş yerlerim çok acıyor. O tişörtü giyene kadar gerçekten çok iyiydim ama şimdi canım çok acıyor. Kendimi suçluyorum. Gömlek giymek yerine gidip o saçma tişörtle uğraşmak kendime yaptığım en büyük kötülüktüAranızda benim gibi ters hareket yapıp canı yanan var mı acaba, daha ne kadar bu acıyı çekicem çok merak ediyorum biraz pişman oldum galiba
Ben de cok istiyorum küçültmeyi ama korkuyorum emzirmekte sıkıntı yasarim diye. Cok ıstiyorum küçük memeli olmayi. Siz ozelde mi oldunuz?Ben bundan 10yil once kucultme amelyati oldum yaklasik bir ay kolumu kaldiriken canim yandi, doktorum bu boyle olmaz cabin yanacak diye kolunu kaldirmazsan kas kisa kalir kaldircaksin kolunu, nirmal hayatina devam edeceksin dedive kolumu birden havaya kaldirdi, kisacasi evet acilar oluyor ama verdigi mutluluk yaninda paha bicilemez
Ben bekarken kuculttum, evlendim bir kizim var, emzirmede sikinti cekmedim, izmirde dokuzeylulde Atay Atabey in ozelinde ameliyat oldum, cok memnun kaldim, eger dusunuyorsaniz korkmayin, emrzirmede sikinti cekmezsiniz , simdiye kadar neden yaptirmamisim diyeceksiniz. İnanin eski fotograflarima bakip neden o goguleri tasimisim diyorumBen de cok istiyorum küçültmeyi ama korkuyorum emzirmekte sıkıntı yasarim diye. Cok ıstiyorum küçük memeli olmayi. Siz ozelde mi oldunuz?
Kilonuz var miydi ameliyat oncesinde? Kilo vermeniz gerekti mi? Bir de sarkiklik var bende hem kucultup hem diklestirir mi?Ben bekarken kuculttum, evlendim bir kizim var, emzirmede sikinti cekmedim, izmirde dokuzeylulde Atay Atabey in ozelinde ameliyat oldum, cok memnun kaldim, eger dusunuyorsaniz korkmayin, emrzirmede sikinti cekmezsiniz , simdiye kadar neden yaptirmamisim diyeceksiniz. İnanin eski fotograflarima bakip neden o goguleri tasimisim diyorum
Ben hep kiloluydum amelyat olurkende 75kilo falandim. Kilo vermem gerekmedi, doktorum kilo alsamda goguslerimjn cok buyumeyecegini soyledi, dedigi gibide oldu hamilelikle aldigim kilolara ragmen(105) hic bi zaman eskisi gibi olmadi, ayrica amelyattan sonra yillrc goguslerim sarkmadi emzirmeme ragmen sadece son yillarda sarkmalar basladi o kadarda normal, eski halime nazaran su halim 10numara 5 yildiz.Kilonuz var miydi ameliyat oncesinde? Kilo vermeniz gerekti mi? Bir de sarkiklik var bende hem kucultup hem diklestirir mi?
Içim acildi bunlari okudukça. Iyilesme sureniz ne kadardi? Ne zaman tamam cok iyiyim su an diyebildiniz?Ben hep kiloluydum amelyat olurkende 75kilo falandim. Kilo vermem gerekmedi, doktorum kilo alsamda goguslerimjn cok buyumeyecegini soyledi, dedigi gibide oldu hamilelikle aldigim kilolara ragmen(105) hic bi zaman eskisi gibi olmadi, ayrica amelyattan sonra yillrc goguslerim sarkmadi emzirmeme ragmen sadece son yillarda sarkmalar basladi o kadarda normal, eski halime nazaran su halim 10numara 5 yildiz.
Etiketlemeyi unutmusum cvp yukardaIçim acildi bunlari okudukça. Iyilesme sureniz ne kadardi? Ne zaman tamam cok iyiyim su an diyebildiniz?
beni bi hafta boyunca annem giydirdi operasyondan sonra, kendi kendine giyinebilenlere hayret ediyorumSelamlar bundan 5 gün önce 425cc implant koydurup meme büyütme estetiği oldum. Üstüme tişört giymeye çalışırken sağ göğsüme bir ağrı girdi iki gün önce. O günden beri dikiş yerlerim çok acıyor. O tişörtü giyene kadar gerçekten çok iyiydim ama şimdi canım çok acıyor. Kendimi suçluyorum. Gömlek giymek yerine gidip o saçma tişörtle uğraşmak kendime yaptığım en büyük kötülüktüAranızda benim gibi ters hareket yapıp canı yanan var mı acaba, daha ne kadar bu acıyı çekicem çok merak ediyorum biraz pişman oldum galiba
Merhaba. 1 yıl sonra neden böyle bir şey olmuş sizce. Hep oluyor muydu ablanızda yoksa ilk defa mı oldu?Ben değil ama ablam geçen yıl bu operasyonu geçirdi ve geçtiğimiz hafta bendeyken kolu başının üst tarafında uyudu diye 2 gün ağrıdan mahvoldu
Bana çok enteresan geldi 1 yıl sonra bu kadar acı vermesiDoktorunuzu arayın hemen bence.
Keşke ben de giyinmeye zorlamasaydım kendimi, gayet iyiyim diye düşünmüştüm oysakibeni bi hafta boyunca annem giydirdi operasyondan sonra, kendi kendine giyinebilenlere hayret ediyorum
Doktoru normal demiş ama bence çok saçmaMerhaba. 1 yıl sonra neden böyle bir şey olmuş sizce. Hep oluyor muydu ablanızda yoksa ilk defa mı oldu?
Selamlar bundan 5 gün önce 425cc implant koydurup meme büyütme estetiği oldum. Üstüme tişört giymeye çalışırken sağ göğsüme bir ağrı girdi iki gün önce. O günden beri dikiş yerlerim çok acıyor. O tişörtü giyene kadar gerçekten çok iyiydim ama şimdi canım çok acıyor. Kendimi suçluyorum. Gömlek giymek yerine gidip o saçma tişörtle uğraşmak kendime yaptığım en büyük kötülüktüAranızda benim gibi ters hareket yapıp canı yanan var mı acaba, daha ne kadar bu acıyı çekicem çok merak ediyorum biraz pişman oldum galiba
hangi marka taktırmıstınız neden memnun degılsınızCanim ilk gunler acır ama daha sonra yavas yavas geciyor hareketlerini kısıtlamaya bak dikislerin acılmasın. Bende gecen sene oldum 3 gün ölucem sanmıstm. Ben tekrar olmayi dusunuyorm ama implantlarimdan memnun degilim sen hangi marka taktirdin ve fiyatlar nasil suanda nerede hangi doktor bilgi verirmisn ilk firsatta bende degistiricem