Dikis yerimden sari sivi geldi:((

O bölgeyi çok temiz tutmalısın.Baticon yeterli gelmeyebilir,bunun için yine kırmızı renkte farklı bir solüsyın veriyorlar ve genelde bunun müdahalesini doktorlar kendi elleriyle yapıyor.Yapacagın şey temiz gazlı bezle baticon uygulamak ve tekrar üzerine temiz gazlı bez koymak.Ama en kıssa zamanda doktoruna yada bulundugun yerde bir doktora muayene olmalısın ! Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim.dediginiz gibi batikon sürüp gazli bezle kapattim.neden böyle oldu anlamadim.bugün korkumdan dusa bile giremedim..

Yazilanlanlari okudum canim.bende antibiyotiğe dünden beri basladim.batikon sürüp gazli bezle kapattim.moralim çok bozuk doktoruma ulastim ama bisey olmaz dedi gayet rahatti.insallah bisey olmaz

[E="arzum77, post: 36495542, member: 238439"]Banyo yapmayın,sürekli açıp kapamayın o bölgeyi zaten.Günde üç kez baticon ve gazlı bezinizi yenileyin doktora görünene kadar...[/QUOTE]

Evet öyle yapicam.teşekkür ederim yorumlariniz icin.insallah düzelme olur...

merhaba arzum77 ben 9 eylülde hasan fındık'a meme büyütme ameliyatı olacağım meme ucumu meme altımı çok kararsız kalmıştım ama işin başından beri meme ucu izi daha iyi kamufle ettiğine inandım forumda senın sürecini hemen hemen hepsini okumuş sayılırım malum hasan fındık ameliyatını yapmış:) ve meme ucundan yaptırmışsn iz durumun nasıl sence gerçekten iyi bır kararmı meme ucu kesisi ?gün yakşatıkca sterese gırıyorum olsa bıtse artık :) bide ben 80 a cup'um doktorum 300 altı sen mutlu etmez dedi 300 üzeri deneyecekmiş bende 325 altı zaten olmasın dedım şimdi meraktan ölüyorum kaç cc olacak en ideali kaç acaba ya öyle küçük olsun istemiyorum ama kocamada olsun ıstemıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…