- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi berraksucan
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bölgeyi çok temiz tutmalısın.Baticon yeterli gelmeyebilir,bunun için yine kırmızı renkte farklı bir solüsyın veriyorlar ve genelde bunun müdahalesini doktorlar kendi elleriyle yapıyor.Yapacagın şey temiz gazlı bezle baticon uygulamak ve tekrar üzerine temiz gazlı bez koymak.Ama en kıssa zamanda doktoruna yada bulundugun yerde bir doktora muayene olmalısın ! Geçmiş olsun..Bir bucukay önce meme büyütme ameliyati oldum fakat dün gece sol meme kesi yerimde kizariklik ve orta kisminda beyazlik vardi sabah uyandigimda o beyazlik olan yer acilmis ordan sari sivi geldi çok korktum doktorumu aradim batikon surmemi onerdi ciddi bisey olmadigini söyledi böyle bir durum yasayan var mi yada neler yapmaliyim sasirdim.neden oldu ne zaman gecer içim hiç rahat değil (( kontrolede önümüzdeki hafta gidebilirim doktorumla ayni sehirde degilim
O bölgeyi çok temiz tutmalısın.Baticon yeterli gelmeyebilir,bunun için yine kırmızı renkte farklı bir solüsyın veriyorlar ve genelde bunun müdahalesini doktorlar kendi elleriyle yapıyor.Yapacagın şey temiz gazlı bezle baticon uygulamak ve tekrar üzerine temiz gazlı bez koymak.Ama en kıssa zamanda doktoruna yada bulundugun yerde bir doktora muayene olmalısın ! Geçmiş olsun..
Banyo yapmayın,sürekli açıp kapamayın o bölgeyi zaten.Günde üç kez baticon ve gazlı bezinizi yenileyin doktora görünene kadar...Teşekkür ederim.dediginiz gibi batikon sürüp gazli bezle kapattim.neden böyle oldu anlamadim.bugün korkumdan dusa bile giremedim..