• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikiş pansumanı

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
96
37
Antalya
mrb arkadaslar baba doktor antibiyotik ve agrı kesici verdi kullandım 2 kere sonra bıraktım cocuga zarar verir die ama bana pansuman için birşey vermedi sadece yıkayabilirsiniz dedi ve suan dikişlerimin orada yara oluştu cok acıyor siz ne kullanıyorsunuz tam bir ay oldu acı geçmedisenağlama

normal doğummu..yıkanmaz ki..solüsyon vermedimi kırkın çıkana kadar onla yıkıyacaktın ??
hem niye natibiyotiği kullanmadın...kullanman gerekirdi canım yaa.bana da evekiler kullanma dediler ama kullandım bitene kadar mecburuz...doktora sordum kesinlikle zararı yok dedi.

canım normal dogum mu yaptın
baticon kullandım ben ama gazlı bezle pamukla filan degil doktorum vermişti
normal dogumsa tuvalette de yıkarken zafiran diye birşey var dezenfektan kullanabilirsin
sezeryanı bilmiyorum ama

normal dogum oldum ben sadece su ile yıkıyorum ve suan cok kasıntı var offf ne berbat bişey bu

normal doğumda bildiğim kadarıyla asla su ile yıkanmaz.dr.sana bazı solüsyonlar vermesi gerekirdi.ayrıca ilaç konusunda verilenleri kullanman gerekir bebeği zararsız olanlar verilmiştir.yoksa iyileşme süren artar.

yooo vermedi solusyon falan bi kadın geldi görevli dogumla ilgili konusma yaptı ve ılık su ile yıkayabilirsiniz temiz tutun dedi zaten hemen cıktım
ne yapcam peki şimdi offf
sizin kullandıklarınız neler bende kullanayım ozaman
tabi gec kalmadıysam................................??????

yooo vermedi solusyon falan bi kadın geldi görevli dogumla ilgili konusma yaptı ve ılık su ile yıkayabilirsiniz temiz tutun dedi zaten hemen cıktım
ne yapcam peki şimdi offf
sizin kullandıklarınız neler bende kullanayım ozaman
tabi gec kalmadıysam................................??????

canım başka güvendiğin bi doktora danış..her doğum farklı oluyo sana yaramayabilir o solüsyon...

banada doktor ilik suyu günde iki defa dus yaptigimiz musluk baslari varya onu oraya tutmamai söyledi tabi kesinlikle sabun falan kullanmadan ben dogum yapali bir ay oldu agri yok dikislerde ama sertlik ve bazen kasinti oluyor.ayrica ben gögüs ucumda yara icin antibiyotik kullandim doktor sütü sagip icirebilecegimi bebege bir zarari olmadigini söylemisti

bende yurtdışında normal doğum yaptım banada bişey vermediler ilaç olarak sadece temiz tut ve bolbol yıka dedi bakteri üremesin diye. ağrım hiç olmadı ama kaşıntı oluyodu bi ara artık yok.

canım yıkadıktan sonrada uzaktan tutarak fön makinasıyla kurut dediğim gibi baticonla gazlı bezle pansuman yap

Back
X