ben phaff almıştım vaktiyle. herkes onu övüyordu. bi ara hobimdi. makinem olsun çok istemiştim ama makine olduktan sonrada elime süremedim :)
benim makinam singer yoknaz 10 senedir kullanıyorum canım her türlü şeyde güzel ama nakış felan yapmadım açıkcası dikiş ve piko o kadar. sen en iyisi kursundaki hocalarına sor onlar daha iyi bilirler hangi marka daha senin isteklerine uygun. birde kullanmadan kullanmaya afrkda oluyor. babam ben evlenidkten sonra evede aldı aynısını onlar ayarını tam bilemedikleri için sürekli parçalarını kırıyorlar mesela.
canım biz bütün sülale :)) anne,kardeşim,ablam hepimiz de pfaff kullanıyoruz modelleri hepimizin de farklı tabi.annemin ve ablamınkiler daha eski modeller.bizimkiler daha yeni model.gerçekten çok çok memnunuz.tavsiye ederim.
canım biz bütün sülale :)) anne,kardeşim,ablam hepimiz de pfaff kullanıyoruz modelleri hepimizin de farklı tabi.annemin ve ablamınkiler daha eski modeller.bizimkiler daha yeni model.gerçekten çok çok memnunuz.tavsiye ederim.
Bende simbonun ki var evet sinbo değince hemen insan bi kenera çekiliyor fakat 10yıl garanti veriyor ben dikiş pek anlamam kurcalarken felanBozmuştum aradım bizzat evime gelip aldılar lambasınıda patlatmıştım neyse hepsini yeni gibi yapıp getirdiler çok süperde dikiyor beyaz eşya şans işidir singerin adı çıkmış ama en ufak bozuklukta getir derlerkoca makineyi götürmeyide sen düşün artık