dikiş makinesi sahipleri yardımmm lütfen...

upln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
90
2
arkadaşlar dikiş kursuna başladım bir makine almak istiyorum fakat çok kafam karıştı.singerin eskisi kadar iyi olmadığını duydum çok yerde.pfaff veya brother iyi diyorlar janome markada yaygın olmasada çok kaliteliymiş.karar veremiyorum.bilgi ve önerisi olanlar paylaşabilirmi lütfen :44:

ben phaff almıştım vaktiyle. herkes onu övüyordu. bi ara hobimdi. makinem olsun çok istemiştim ama makine olduktan sonrada elime süremedim :)

benim makinam singer yoknaz 10 senedir kullanıyorum canım her türlü şeyde güzel ama nakış felan yapmadım açıkcası dikiş ve piko o kadar. sen en iyisi kursundaki hocalarına sor onlar daha iyi bilirler hangi marka daha senin isteklerine uygun. birde kullanmadan kullanmaya afrkda oluyor. babam ben evlenidkten sonra evede aldı aynısını onlar ayarını tam bilemedikleri için sürekli parçalarını kırıyorlar mesela.

canım biz bütün sülale :)) anne,kardeşim,ablam hepimiz de pfaff kullanıyoruz modelleri hepimizin de farklı tabi.annemin ve ablamınkiler daha eski modeller.bizimkiler daha yeni model.gerçekten çok çok memnunuz.tavsiye ederim.

benim makinam singer yoknaz 10 senedir kullanıyorum canım her türlü şeyde güzel ama nakış felan yapmadım açıkcası dikiş ve piko o kadar. sen en iyisi kursundaki hocalarına sor onlar daha iyi bilirler hangi marka daha senin isteklerine uygun. birde kullanmadan kullanmaya afrkda oluyor. babam ben evlenidkten sonra evede aldı aynısını onlar ayarını tam bilemedikleri için sürekli parçalarını kırıyorlar mesela.

cevabın için teşekkürler kurstaki hocama danıştım ama oda marka konusunda biraz kararsızda hehe :KK1: pikocu bir tanıdıktan duyduğum kadarıyla singer yoknaz serisinden sonra eski kalitesini kaybetmiş.o yüzden diğer markalara yöneldim.

canım biz bütün sülale :)) anne,kardeşim,ablam hepimiz de pfaff kullanıyoruz modelleri hepimizin de farklı tabi.annemin ve ablamınkiler daha eski modeller.bizimkiler daha yeni model.gerçekten çok çok memnunuz.tavsiye ederim.

peki sendeki hangi model canım?

Bende simbonun ki var evet sinbo değince hemen insan bi kenera çekiliyor fakat 10yıl garanti veriyor ben dikiş pek anlamam kurcalarken felan:KK17: Bozmuştum aradım bizzat evime gelip aldılar lambasınıda patlatmıştım neyse hepsini yeni gibi yapıp getirdiler çok süperde dikiyor beyaz eşya şans işidir singerin adı çıkmış ama en ufak bozuklukta getir derlerkoca makineyi götürmeyide sen düşün artık:KK1:

peki sendeki hangi model canım?

Bende simbonun ki var evet sinbo değince hemen insan bi kenera çekiliyor fakat 10yıl garanti veriyor ben dikiş pek anlamam kurcalarken felan:KK17: Bozmuştum aradım bizzat evime gelip aldılar lambasınıda patlatmıştım neyse hepsini yeni gibi yapıp getirdiler çok süperde dikiyor beyaz eşya şans işidir singerin adı çıkmış ama en ufak bozuklukta getir derlerkoca makineyi götürmeyide sen düşün artık:KK1:

sinbonun servisinin çok ilgili olduğunu pek çok yerde okudum doğru demekki..evet şans işi ve benim hiç şansım yoktur malesef elektronikler hep bozulur o kadr özenli davrandığım halde :KK43:

bende singer artık iyi değil diye duydum dikiş makinesi tamircisine sordum janome al dedi her eve lazımdan 300tl ye aldım bakalım nasıl çıkacak.

Kızlar benim makinem geldi çok güzel dikiyor sessiz valla ilîk bile açtım gelir gelmez tavsiye ederim janome jr1012

X