• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikis makinesi onerisi

YeniBahar27

kızım saglıkla gel annem
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
3.839
4
316
40
İstanbul
dikisle alakali bi bilgim yok ama umudum var diyelim:))onerebileceginiz ilk adim icin dikis makinesi onerilerinize ihtiyacim var

Bende tam bu konu hakkında soru soracaktım ama cevap veren olmamış. Dikiş makinesi almak istiyorum, dikiş konusunda bilgim yok öğrenmek istiyorum. Orta düzey fiyatta, çok da basit olmayan bi dikiş makinesi almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz?

Ben yıllardır Singer süper yoknazın döküm olanının kullanıyorum çok memnunum hiç arıza çıkarmadı.

Ben 1 yıl önce kendime singer simple 3229 aldım :Dhiç bi sıkıntı yaşamadım çok memnunum dikişi çok düzgün kullanımı çok rahat ve çok kalın kumaşlar bile diktim tık demedi. Günlerce aralıksız dikiş diktiğim oldu kesinlikle sıkıntı çıkarmadı :KK28:kesinlikle öneririm. :KK52:

search

yeni dikiş makinesi aldım bindallı markası çok övdüler şimdilik fena değil

singerin yeni modellerini tavsiye etmiyorlar. plastik gövdeli yeni makinaları (orta düzey fiyattakiler için söylüyorum) artık eski performansta değil dedi bir dikiş hocası. janome yi tavsiye ederim dedi. özelliği az da olsa ucuz istesen de dedi, janome al. singerin çok özellikli bir makinası yerine janomenin az özelliklisini alabilirsin ama hiç pişman olmazsın dedi. bende hemen almadım biraz bekledim ve janome aldım almışkende biraz özellikli olsun istedim çok şükür oldu :) inşallah isteyen herkesin olur. janome 423s modelini aldım. çok çok araştırdım aynı fiyata janomenin başka modelleri de var ama bundan çok memnun kaldım çok şükür. otomatik iplik takma, tek adımda ilik açma seçekleri çok işe yarıyor. model önemli değil ama janome tavsiye ediyorum. hayırlı alışverişler herkese

Arkadaşlar bende yeni başlayanlar için Janome 1018 i tavsiye ettiklerini çok duydum.1 aydan beri araştırıyorum pffaf da iyi ama sanırım o biraz daha ileri aşamalar için.Singer ise artık eski singer değilmiş,çinde üretiliyormuş..En iyisi Janome sanırım.

1 yıl önce simple 3229 aldım.eski usul annemin makinesinden başka makine kullanmamıştım.mutfak takımı diktim perde diktim.paça falan yapıyorum.çok dikiş bilmiyorum bana yetiyor bu makine.

Merhaba bende dikişe meraklıyım. Temmuz ayında Singer One Plus aldım. Oldukça memnunum. Triko, kot, deri, kalın keçe dahil her türlü kumaşı dikiyor. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.Dikiş dikmeyi çok keyifli hale getiriyor. Bütçeniz uygunsa tavsiye ederim.

bence singerin yeni modellerinden almayın. bende yeni makina aldım. alırken de çok araştırdım. dikiş hocası singerin yeni modelleri çinde üretiliyor artık dedi. eski dökümler gibi sağlam değiller dedi. model farketmez ama janome al mutlaka dedi. aldım bende Allahın izniyle. janome 423s modeli. fiyatı 650-750 arası değişiyor. ben bayiden 700 e aldım. 6 kat kot pantolonu bile dikti maşallah.dış aksamı plastik ama sağlam olduğu güvenini veriyor. janome, pfaff öneririm

Back