dıkıs makınesı ıcın ACIL yardım lutfen.

mavisimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
6
0
kızlar ben sıtede yenı sayılırım ama sıze bırsey danısmak ıstıyorum.BIM 'e yarın dıkıs makınesı gelıyor HOMEMAXX markası 129.00 tl 'ye alsam mı almasam mı cok kararsız kaldım daha oncede gelmıstı eger ıcınızden alan yada kullanan varsa memenun mu degılmı dıye yazabılırlermı? Bırde dıkısten ve makınadan da anlayan arkadaslara rıcam olucak BIM sıtesıne gırıp bır baka bılırlermı acaba nasıl bır makına dıye kızlar lutfen yardımlarınızı rıca edıyorum...fisfisfis

canım aldınmı makinanı bana sorarsan hic alma hevesin kursagnda kalır biraz daha para ver iyi bi makina al

ay bende çok çekdim bu makinadan,2 kere tamire gönderdim bişey yok deyip bana geri yolluyolar ama makina bana gelince dikmiyo annemin singer makinasına oturuyom makine canavar gibi dikiyo benim makina kedi:)

bende yeni konu açmak istemedim burdan yazayım, bende janome tr 1018 modelini beğendim sipariş verdik gelince bakıcaz hoşuma giderse alıcam 255 tl peşin fiyatı, janome kullanan arkadaşlar bekliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…