• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikiş makinası almak istiyorum

aklima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
38
0
96
Adana
merhabalar arkadaşlar dikiş makinası almak istiyorum hem fiyat cüzi olsun hem makina iyi olsun biraz bakındım ama karar veremedim yardım ederseniz sevinirim

ben daha bugün aldım.
singer düşünüyordum.
biraz araştırdım.şimdi çinde imal edildiğinden eski kalitesi yok dediler.
janome 423s aldım.hanüz kutusunda.inşallah kısa zamanda denemelere başlayacağım.

janomeyi aldığım yer singer, pfaff ve brother de satıyordu.
singer için aynı şeyi söyledi.
pfaff de singerinmiş zaten.
brother janomeye göre daha düşükmüş.
janome hem japon malı hemde uzun süre kullanabilirsin dedi.
keza faturayı alırken gelen müşteriler doğru seçim olduğunu söylediler.
fiyata gelince 350 den başlıyo.benim aldığım model 660 tl (kasım sonuna kadar kampanyada bilgin olsun)

ben daha bugün aldım.
singer düşünüyordum.
biraz araştırdım.şimdi çinde imal edildiğinden eski kalitesi yok dediler.
janome 423s aldım.hanüz kutusunda.inşallah kısa zamanda denemelere başlayacağım.

janomeyi aldığım yer singer, pfaff ve brother de satıyordu.
singer için aynı şeyi söyledi.
pfaff de singerinmiş zaten.
brother janomeye göre daha düşükmüş.
janome hem japon malı hemde uzun süre kullanabilirsin dedi.
keza faturayı alırken gelen müşteriler doğru seçim olduğunu söylediler.
fiyata gelince 350 den başlıyo.benim aldığım model 660 tl (kasım sonuna kadar kampanyada bilgin olsun)

çok pahalı değilmi siz iş içinmi alıyosunuz yoksa evde bulunsun diyemi

canım ben 2 gün önce janome 1018 aldım 298 ytl süper bir makina hiç bir şey bişlmiyodum masura sarmak mış ip geçirmekmiş. çok güzel anlatmışlar cayır cayır dikiyorum şimdi ben nerdeyse 1 sene aratıştırdım ama makinam süper çıktı.

ya bende almak istiyorum beko fistomatik aldm ama ya ben beceremedim kullanmayı yada güzel dikmiyor değştirmek istiyorum singer için artık malemelerini çinden getirtiyor dendi sağlam değilmiş janome gerçekten iyi mi pratikmi acaba ? ufak tefek şeyleri terziye vermektense kendim yapayım

canım ben 2 gün önce janome 1018 aldım 298 ytl süper bir makina hiç bir şey bişlmiyodum masura sarmak mış ip geçirmekmiş. çok güzel anlatmışlar cayır cayır dikiyorum şimdi ben nerdeyse 1 sene aratıştırdım ama makinam süper çıktı.

arkadaşım bi araştırim bakalım inşallah iidir ya bende çok fazla bilmiyorum ve araştırıyorum teşekkürler:27:

ya bende almak istiyorum beko fistomatik aldm ama ya ben beceremedim kullanmayı yada güzel dikmiyor değştirmek istiyorum singer için artık malemelerini çinden getirtiyor dendi sağlam değilmiş janome gerçekten iyi mi pratikmi acaba ? ufak tefek şeyleri terziye vermektense kendim yapayım

ya bende uzun zamandır bakıyorum terziye vermek gerçekten zor en ufak bi söküge bile bayağı ücret istiyolar makina şart gibi gözüküyo hatta artez 505 gördüm geçenlerde uygunda geldi ama cesaret edemedim

kızlar eğer sürekli dikiş yapiyosanız ikinci el sanayi makineleri de 250 300 lira civarı olabiliyo bi araştırın derim. hem de daha hızlı dikersiniz

neredeyse 1 yıldır janome 1012 kullanıyorum. Dikiş dikmekle alakam hiç yoktu ama aklıma geldiği kese biçe bir şeyler başardım. Hatta diktiklerimin bir kısmını blogumda görebilirsiniz . Tembel Adam Yaratıcı Olur ! !

makinenin kullanımı da kolay. Az sesli çalışması da çok iyi bir şey. Bebeğim uyuduğu zaman sabaha kadar sessiz sakin çalışabiliyorum.

bende janome 1012 aldım yeni.bende hiç makineyle dikiş hiç dikmemiştim.ama makinem çok kolay.babamda çok beğendi her makineyi beğenmezz.netten 300 e aldım 12 taksitle.kotları da güzel dikiyor.oğullarımın söküklerini tamir ettim.ben çok memnun kaldım .gerçekten kaliteli bi dikiş makinası.

bencede janomeyi düşün arkadaşım,ben acıkcası 1018 veya arkadasın aldıgı modeli düşünüyorum japon malı kaliteli.sınger düşünme bence çinde üretiliyor artık ve kullananlarında yorumu artık iyi yönde degil pek yani eski kalitesi kalmamış canım.byby.......

Ben de şimdi olmasa da 1 sene içinde almak istiyorum bir makine.
Patchwork gibi şeyler yapılabiliyor mu bu janome denilen marka ile.
annemin makinesi var 30 senelik vardır Singer ve çok iyiydi.
Hem perde, yastık kılıfı gibi şeyler hem de giysi dikmek istiyorum.

tavsiyelerinizi okudum.
ben de amatörüm. bütçeme uygun bir dikiş makinası almak istiyorum. artes dikiş makinası nasıl olur sizce? ben ince kumaşları dikerim. sizce ne almalıyım :):51:

Back