Dikiş makinası alacağım yardım lütfen...

alevsi

her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
595
16
40
Kızlar eşim yılbaşında bana süpriz(!) olarak uzun zamandır istediğim dikiş makinası alacak :) ama modelini benim seçmemi istiyor. marka büyük ihtimalle singer olacak. çok hevesliyim ama daha önce hiç dikiş makinası kullanmadım 5 tl ye aldığım el dikiş makinesini saymazsam onuda kullanamadım doğru dürüst sinirlenip attım. şimdi bana yeni kullanmaya başlayan ama bir daha dikiş makinası almak istemeyen biri için neler önerebilirsiniz. açıkçası bir sefer alayım bir daha uğraşmayım istiyorum. 300-400 tl civarı olabilir.

canım bende alacağım ama kararsızım...singer konusunda daha çok kararsızım bir satıcı bana artık çinde üretildiğini söylemişti...onun için kara makina alıp motor taktırmak daha mantıklı demişti...

gecenlerde singerin internet sayfasina baktim cok modelleri vardi...eger duyulmus bir marka istersen singer olabilir...ama eger marka onemli degil kullanisli b´ve uzun omurlu olsun dersen bulundugun ilde biraz arastirmalar yap...ya da terziler sor onlar hangi makina daha iyi bilirler.....

teşekkür ederim arkadaşlar eşim singer düşünüyor ama sırf marka diye de tutulup kalmak istemiyorum açıkçası hiç fikrim yok ne yapacağım konusunda kararsızım.

Canım alındımı dikiş makinen? Ne model ve marka aldın ,nasıl gidiyor dikiş?

Canım alındımı dikiş makinen? Ne model ve marka aldın ,nasıl gidiyor dikiş?

evet aldım singer. modeli şu an aklımda değil az evvel eşimin bir kaza yaptığını öğrendim. aklım başımda değil eğer unutmazsam modelini akşam yazarım. çok menunum. epey dikiş diktim. ama fırsat bulup da sevimli şeyler dikemedim.daha tamir filan yaprım. çk kullanışlı.

canım sen dikiş makinesi almışsın çok marka baktım ama singeri almaya kara verdim bende 300-400 l arası alcam acaba sen hangisini kullanıyosun memlunmusun bende almayı planlıyorum nisandada

Canım ben Singer 2273 aldım çokta memnunum dikmediği hiçbirşey yok deri ve kotta dahil denedim.

sağol canım benim bende onu düşünüyodum ilk sırama geçtii:)

kizlar singer dikis makinesi iyi deil. benim annme 2 defa singer aldi. hep bozuldu. en iyi marka janom

X