- 4 Aralık 2014
- 12
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi biricikkucuk
Dikiş izi kalmadan protez takılabiliyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence izsiz ameliyat yoktur,önemli olan çok belirgin olmamasıdır.Dikiş izi kalmadan protez takılabiliyor mu ?
yorumunu seveyim doktorlarin bi lafi vardir. "Izsiz ameliyat yoktur. Kabul edilebilir iz vardir" Y.K. ha bana gore bahsedilen kabul edilebilir izler, goz ile gorulemeyen izlerdir. Forumda gordugum orneklere gore soyluyorum..hokus pokuslamı koyacak içeriye :)) Meme ucundan olursa daha az dikiş ve iz oluyor ..
Forumda birinin hpers. Skar olmus da koltuk altindan yaptirmis. Saklayamiyorum izi diye isyanlardaydi. Meme alti yine ondan iyi.. ben doktora mail atmistim. O bile tavsiye etmedi kendi bu ameliyati yaptigi halde. ama en birinci meme ucuKoltuk altından ameliyat olanlara bir sor istersen ancak onda da cep mecbur büyük açılıyo ve kayma yapabilir
Biraz fazla tecrübe istiyor genç hastalarda özellikle.. olsun sen ve eşin başka kim görcek.. ama ben çok takıntılıyım iz konusunda bu yüzden çok bekledim bu ameliyatı gerçi hala beğenmiyorum izimimeme altı kolaylarına geliyor sanırım drların, kaç dr gezdim hepsi bana meme altı dedi ve öyle oldu , ama memeucundan yaptırsaydım keşke dedim
Galp meme ucu galpForumda birinin hpers. Skar olmus da koltuk altindan yaptirmis. Saklayamiyorum izi diye isyanlardaydi. Meme alti yine ondan iyi.. ben doktora mail atmistim. O bile tavsiye etmedi kendi bu ameliyati yaptigi halde. ama en birinci meme ucu
Olmadi bende..Meme ucundan olunca his kaybı oluyormu gercekten öyle duymuştum.
Canım senin göğüs altı değilmiydi ?Olmadi bende..
yok canım, meme ucu kesisiCanım senin göğüs altı değilmiydi ?
Merhaba arkadaşlar bende meme büyütme düşünüyorum okuduklarına göre meme ucu istiyordum ama her doktor her yöntemi yapmıyor benim gideceğim doktorda koltukaltı tercih ediyor ne yapacağımı şaşırdım kafam iyice karıştı. Meme altındada ya iz meme üstünde kalırsa hepsi riskmeme ucu mümkünse yaptırım ben de his kaybı olmadı gayet güzelde oldular krem fılanda kullanma dedı doktorum kullanmıyorum bende :)