• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikiş izi

hokus pokuslamı koyacak içeriye :)) Meme ucundan olursa daha az dikiş ve iz oluyor ..
:KK70: yorumunu seveyim :KK70:doktorlarin bi lafi vardir. "Izsiz ameliyat yoktur. Kabul edilebilir iz vardir" Y.K.:KK48: ha bana gore bahsedilen kabul edilebilir izler, goz ile gorulemeyen izlerdir. Forumda gordugum orneklere gore soyluyorum..

Koltuk altından ameliyat olanlara bir sor istersen ancak onda da cep mecbur büyük açılıyo ve kayma yapabilir
Forumda birinin hpers. Skar olmus da koltuk altindan yaptirmis. Saklayamiyorum izi diye isyanlardaydi. Meme alti yine ondan iyi.. ben doktora mail atmistim. O bile tavsiye etmedi kendi bu ameliyati yaptigi halde. ama en birinci meme ucu:KK68:

meme altı kolaylarına geliyor sanırım drların, kaç dr gezdim hepsi bana meme altı dedi ve öyle oldu , ama memeucundan yaptırsaydım keşke dedim :(

meme altı kolaylarına geliyor sanırım drların, kaç dr gezdim hepsi bana meme altı dedi ve öyle oldu , ama memeucundan yaptırsaydım keşke dedim :KK43:
Biraz fazla tecrübe istiyor genç hastalarda özellikle.. olsun sen ve eşin başka kim görcek.. ama ben çok takıntılıyım iz konusunda bu yüzden çok bekledim bu ameliyatı gerçi hala beğenmiyorum izimi

Meme ucundan olunca his kaybı oluyormu gercekten öyle duymuştum.

meme ucu mümkünse yaptırım ben de his kaybı olmadı gayet güzelde oldular krem fılanda kullanma dedı doktorum kullanmıyorum bende :)

meme ucu mümkünse yaptırım ben de his kaybı olmadı gayet güzelde oldular krem fılanda kullanma dedı doktorum kullanmıyorum bende :)
Merhaba arkadaşlar bende meme büyütme düşünüyorum okuduklarına göre meme ucu istiyordum ama her doktor her yöntemi yapmıyor benim gideceğim doktorda koltukaltı tercih ediyor ne yapacağımı şaşırdım kafam iyice karıştı. Meme altındada ya iz meme üstünde kalırsa hepsi risk

Back