• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikey süpürge kullananlar

hangi şarjlı süpürge.lütfen yorumlarınızda markada belirtin.

• Ankete Katılan
    26

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
3
643
42
selam hanımlar,
uzun süredir bi şarjlı dikey süpürge istiyorum ama hala karar verip alamadım.
kullana hanımlardan tavsiye bekliyorum
hangi markayı önerirsiniz?
şarjlımı,kablolu dikey süpürgemi?
dikey şarjlı süpürgemi yoksa el süpürgesimi
lütfen hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz ve hangi markayı tavsiye edersiniz
yorumlarınızı bekliyorum artık bi karar vermem lazım

Ben fantom şipşak kullanıyorum çok iii çekiş gücü kablosuda 5 etre ve çok pratik hemen çektir bitti ... Yerde kaplamıyo alıcaksan ya bu tarz yada sulu süpürge al.:68::68:

sarjlı süpürgelerde Fakir kullanıyorum çok iyi çekiyo
birde Rowenta sulu süpürgem var ama bin pişman oldum aldığıma
her yıkamadan sonra kova yıkamadan hariç filtreleri var çok uğraştırıyo
arnca bora yı tavsiye ederm kullananlar çok memnun

bende rowenta air force şarjlı dikey süpürge var. çok memnunum harika birşey. kablo uğraşma derdin yok. ihtiyacın olunca çıkar şarjdan süpür şarja tak bu kadar basit :34: çekim gücü muhteşem normal bir süpürgeden daha güzel çekiyor 2400 wolt gücünde... bu yüzden normal süpürgem tarihe karıştı :21:

Ben çok araştırdım ve en sonunda Philips'in dikey şarjlı süpürgesini aldım.
Dikey şarjlı süpürgemin ortasında yavrusu var. küçük şarjlı el süpürgesinden.
çok ama çok memnunum

her iki şekildede kullanabiliyorsunuz. dikey kullanmak çok pratik. kocaman ağır süpürgem yerine bununla pratik olarak her yeri süpürüyorum. hem kablo derdi yok. ayağına oraya buraya dolanmıyor.

minik kırıntılar için hemencecik yavrusunu çıkarıp onunla süpürüp yerine takıyorum

arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
uzuuun araştırmalardan sonra şarjlı ve yavrulu dikey süpürge almaya karar verdim
profilonun şarjlı süpürgesini aldım
büyük alanları dikey başlıkla temizliyorum içinden çıkan el süpürgesini acil durumlarda kullanıyorum
hatta şarja takılıyken okadar ışık veriyoki gece lambası olarakda kullanıyorum :)
gerçekten çok işime yaradı ben memnunum almak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorm gerçekten çok pratik

Back