- 23 Haziran 2024
- 140
- 34
- 20
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
Arkadaşlar selam ben de yaza ameliyat oluyorum inşallah ama hala cerrah araştırıyorum. Gittiğim cerrahlardan biri dikey kesinin gerekli olduğunu söyledi. Benim ılımlı bakmadığımı görünce yaşımın genç olduğunu bundan dolayı dikey çizgiye olumlu bakmamamı anladığını elinden geldiğinde yatay çizgiyle kurtaracağını söyledi. Bi başka cerrahi dikey kesi gerektiğini söyledi. En son gittiğimse baktı 360 germe yapacağını söyledi. Ben sormadan dikey germe yapmayacağını belirtti. Dedim hocam iz konusuysa eğer sorun etmiyorum dedim ama dikey için yaşımın genç olduğunu bundan dolayı ilerleyen zamanlarda takıntı yapacağımı dikey izin kötü durduğunu bundan dolayı bikiniyi bile rahat giyemeyeceğimi söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece yatay kesiyle sarkıklar tam toparlanır mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? O kadar para verip sarkıklardan tamamıyla kurtulamayacaksam bi anlamı yok sadece yatay yapmanın
Bir de ek olarak aranızda uyluk germe olan var mı acaba ben kol germeden izler dolayısıyla vazgeçtim çok da belirgin bi sarkma yok ama uylukta özellikle kasık bölgesi ve kalça altında sarkma var. Ayrıca çatlaklar bol derinin üstünde olduğu için iç bacak kırışık duruyor ama izleri de çok korkutuyor açıkçası
Bir de ek olarak aranızda uyluk germe olan var mı acaba ben kol germeden izler dolayısıyla vazgeçtim çok da belirgin bi sarkma yok ama uylukta özellikle kasık bölgesi ve kalça altında sarkma var. Ayrıca çatlaklar bol derinin üstünde olduğu için iç bacak kırışık duruyor ama izleri de çok korkutuyor açıkçası