• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikey elektrikli süpürge kullananlar!marka tavsiyesi lütfen!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
anneme dikey süpürge almak istiyorum şarjlı ya da kablolu.ama şöyle sağlam ve iyi çeken bişey olmalı.annem kullancak arada.yaştan hastalıklardan normal süpürgeyi yürütecek hali yok.öyle tozları ufak tefek kırıntıları almak için.annemin bazen elinin ayarı kaçabiliyor.tıngıl mıngıl düdükten bişey olmamalı.kullananlar varsa markalarını ve artı eksi yönlerini yazabilirler mi?şimdiden sağolun

Ar 458 arzum lesto max
elektrikli süpürge
arzumun bu süpürgesini 5 yıldır kullanıyorum mutfağımda duruyo çeyizime almıştım süper çekiyo sinbo ve king el şarzlı olanındanda kullandım çekmiyolar şarzlarıda hemen bitiyo devamlı şarzda kalması gerekiyo dediler bitanesinin adoptörü yandı makinayıda bozdum böylelikle üstelik kokuyu farketmesem evde yangın çıkardı allah korusun böyle kullanan varsa dikkat etsin diye yazdım...

yorumun için sağol.hemen baktım netten.biraz daha tavsiye gese kararımı verecem inşallah..:61:

Süpürgeye ayıracağın bütçe fazlaysa Miele s7580 tavsiye ederim. Ön tarafı döner fırçalı halıları süpürürken arasını açıyor ve daha temiz yapıyor. Ayrıca normal spürgelerdeki gibi hortum bölümü de var. Yani sadece zemin için kullanmak zorunda değilsin. $0p3112.jpg

arçelik dikey süpürgeyi tavsiye ederim. çekiş gücü çok güzl halıyı yerden kaldırıyor :52: büyük süpürgeyi açmıyurm artık:64: