Diken saçlı bebek :)

Gamze582

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
16
7
1
27
Kızlar oğlum 16 aylık. 1 yaşındayken saçını kazıtalım dedik malum salgından dolayı berbere götüremedik babası evde traş etti saçını ama ilk saçı okadar güzeldiki hiç istemedim kesmesini kv kestirin dedi kırklı saçı gitsin dedi. Kesildi ama uzarken baktımki saç dik çıkıyor bildiğin çim adam gibi şuan baya uzadı hala saçı diken gibi bu saça ne yapmak gerekir bidaha sıfıra vursak düzelirmi acaba birkaç berbere sorduk uzadıkça düzelir dediler ama saç düzelmiyo hala dik çıkıyor sizinde başınıza geldimi böyle birşey yada bi fikriniz varmı ne yapsak düzelir acaba yine sıfıra vursak düzelirmi

Duzelelir, benim kuzenimin kizinin oyleydi, dimdik cimen gibi 1 yasina geldiginde cok guzel saclari vardi. Mesela benim kizlarimin saclari tuy gibiydi kizimin kuzenimin kizindan 2 yas buyuk ama daha az saci var. Saci oyle olan bebeklerin gur oluyor genelde

Merhaba aynısını bizde yaptık. Diken saçlı oldu çocuğum sizinki düzeldi i acaba. Yoksa tekrar makineye mi tutsak ki

Uzadıkça ve büyüdükçe düzeliyor sonra çok güzel saçı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…