• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü dikdörtgen şalım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

acigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
679
7
96
Diğer
el emeklerimiz kısmında yayınladım ama asıl kategoridede bulunmasını istedim :hulya::hulya:

21086750.jpg

97410053.jpg

al1e.jpg

92403937.jpg

49466615.jpg

ŞALIN YAPILIŞI

NAKO ANGORA KULLANDIM. KOYU KAHVERENGİMİN NUMARASI SANIRIM 1444 TÜ. HAFİF ÇİLLİ BİR KAHVE. DİĞERLERİ ZATEN BİLECEĞİNİZ RENKLER. AYNI RENK ÖRMEK İSTEYENLER İÇİN :) 10 NUMARA TIĞ KULLANDIM ELİNİZİN AYARINA GÖRE KULLANIRSINIZ TIĞINIZI.

fotoraf0001k.jpg

fotoraf0002k.jpg

fotoraf0003k.jpg

fotoraf0004k.jpg

fotoraf0005k.jpg

allw.jpg

fotoraf0009g.jpg

kffh.jpg

şal bittikten sonra köşelerde 6 sıra fıstık olana kadar 10ar zincirle dolanıyoruz sanırım 5 sıra dolanmış oluyoruz. sonrada püskül yapıyoruz. bu arada her renkten 15er motif yapıyoruz toplam 45 motiften oluşuyor

eline emeğine sağlık canım..değmiş gerçekten çok hoş..güle güle kullan :hulya:

güle güle kullanın. detaylı açıklamanız içinde teşekkürler.elinize ve emeğinize sağlık.

öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende kayınvalideme yapmak istiyorum renklerden kaç yumak almam gerekiyo cevaplarsanız sevinirim

yaaa ben bunu yapıcam dayanamıyorum:))hayy allah razı olsun ne guzel acıklamıssın.senın kı de cok şık olmus sekerım gule gule kullan;)

oda farklı güzel duruyor canım. burada arkadaşlardan biri sadece krem rengi örmüştü çok hoş olmuştu.

şimdi başka bir şala göz diktim ama bakalım onu bi yaparsam belki bunu da yaparım :6:
krem rengi yakışır bence de :40:

elinize sağlık bayıldım bu modele.. hayatımda hiç örgü örmüş değilim ama bu basit galiba, annem öğretti aynısından örmeye başladık :)

Back