birumutt boncuk gözlüm Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 7.637 324 398 19 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi birumutt #1 arkadaşlar dik duramıyorum ne yapmalıyım ki dik durabileyim.sanki arkamda kanatlarım varmış gibi kemiklerim çıkıyo.:sm_confused:. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2009
arkadaşlar dik duramıyorum ne yapmalıyım ki dik durabileyim.sanki arkamda kanatlarım varmış gibi kemiklerim çıkıyo.:sm_confused:.
Q questt1115558 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 124 0 96 Çanakkale 11 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi birumutt #2 merhaba canım. bende de aynı problem plates yapıorum ve çok faydası oluo. ayrıca sırt düzleştirici korse aldım. faydası oluodu ama bu aralar yapamıorum.
merhaba canım. bende de aynı problem plates yapıorum ve çok faydası oluo. ayrıca sırt düzleştirici korse aldım. faydası oluodu ama bu aralar yapamıorum.
safkan Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 1.254 16 116 İstanbul 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi birumutt #3 bunun kesın bı cozumu yokmuya ben eskıden cok dık dururdum sora kılo alınca goguslerım dıkkat cekmesın dıye kambur durmaya basladım bu yuzden sımdıde dık duramıyorum yokmu bunun kesın bır caresı bende pılates yapıyorum ama gene unutuyorum
bunun kesın bı cozumu yokmuya ben eskıden cok dık dururdum sora kılo alınca goguslerım dıkkat cekmesın dıye kambur durmaya basladım bu yuzden sımdıde dık duramıyorum yokmu bunun kesın bır caresı bende pılates yapıyorum ama gene unutuyorum