Saç Şekillendiriciler difüzörlü saç kurutma makinesi...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar difüzörlü (vigo) bi saç kurutma makinesi araştırıyorum sizinde fikrinizi almak istedim öyle çok para vermem uygun bişey arıyorum aslında sırf vigosu için istiyorum bu saç kurutmayı yoksa makinem var.. nette çok çeşitli vigolar gördüm kimisinin dişleri uzun kimisinin kısa falan vigo da önemli mi alacağım makinede yoksa hepsinden aynı sonucu alabilir miyim acaba? etap üzerinde yoğunlaştım ama onun vigosu yok astra da profesyonel bi makine kullanan var mı aranızda acaba? birde geçende bi markette premier saç kurutma gördüm 25 tlydi çalıştırdık da hatta ama nasıldır güvenemedim dediğim gibi her vigodan aynı sonucu alacağıma emin olsam gider alırım onu uygundu fiyatı çünkü... bi yardımcı oluverin gari hade : )

aşk olsun size kimse yardımcı olmamış:84: hadi ama yaa bi yardım eliii kızlar bide bazı sitelerde vigo tek satılabiliyor onu alsam olur mu ki acaba ya olmama gibi bişi olabilir mi? bütün makinelerin ağız genişlikleri aynı mıdır acaba?

bende saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum sadece wigosu için almak istiyorum

beğendiğim birkaç model var

Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma = 72,00 tl iyonlu

Bosch Phd5712 GlamouRed Care Saç Kurutma Makinesi =70,00 tl

Arzum Vella Ar537 Saç Kurutma Makinesi =70,00 tl iyonlu

ben phillips salon ionic kullanıyorum..teknosadan 99 tl ye aldım..
remington alacaktım ama sonra vazgeçip philips aldım..

ağız genişlikleri sanırım aynı değil canım..philips'in ağız genişliği ve dişlilerinin boyu daha iyi gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…