differn jel ve cleanance jel ...

ulucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
1
0
arkadaşlar merhabaa opuyorumnanaktan

uzun süredir bu forumu takip ediyordum ve üye oldum... adım ebru ...17 yaşındayım

çoğunuz gibi benimde cilt problemlerim var cildim yağlı , bildiğim kadarıyla yağlı ciltler üçe

ayrılıyormuş benim cildim yağlı sorunsuz ciltlerden bundan rahatsızlık duyuyorum hemde

çokkk... siyah noktalar oluyo haliyle ama siyah noktaları pek takmıyorum zaten az oluyo

ama cildimdeki şu yağlanma beni deli ediyo :çok üzgünüm:

bu gün doktora gittim bana differin jel ve cleanance temizleme jeli verdi daha önce

kullanan oldumu ve nasıl bi sonuçla karşılaştı bunu öğrenmek istiyorum :eek:

şu cleanance gel çok dikkatimi çekti temizleme jeli ve sebumu dengeliyomuş ... bana çok pahalı geldi fiyatı (40 TL :bbo: ve temizleme jeli olarak pahalı buldum doğrusu) ... umarım üzerimde fiyatı kadar etkili bi sonuç bırakır kaydirigubbakcemile3

bu iki ürün hakkında yorum yapabilicek olan varmı lüütttfennnn :Saruboceq:

böyle cildimin yağı gitsin kupppkuru olsun :jeyyar: ha bideee... 5 yıldır sigara kullanıyorum bu sigaranın yağlanmayla bi ilişkisi olabilirmi acaba ??? hepinize şimdideN teşekkürler ... opuyorumnanaktan

arkadaşlar hiç kullanan yokmuuu:çok üzgünüm:

3 kere kullandım bu differin jeli yüzüm burun ve yanak çevren kızardı kabardı şuan bile çok kötü yanıyo :KK43:(((
acaba avene jelmi böyle yaptı yoksa differinmi hiç bi fikrim yok .... akşam differini sürdüm her bi bölgeye mercimek tanesi kadar ...sabah kalktığımda yüz temizleme jeliyle yıkadım okuldan gelincede bir daha yıkıyorum bu cleanance jelle ??????? ama differini alırken doktordan beyaz tenlisin her bölgeye mercimek tanesi kadar sürmessen kızarabilir dedi büyük ihtimalle differin yaptı yüzümü böyle
NAPIYIM KULLANMAYA DEVAMMI :KK43:

X