diet listesi

LEMANNNN

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
63
0
16
İngiltere
Kizlar merhaba Ben 22 yasinda 168 boy 43 kilodayim.yillardir kilo alamiyorum ve bu durumdan cok sikildim artik.ustelik evliyim.Eger sizlerde doktordan aldiginiz bi diyet listesi varsa onu bana yazin lutfen.analiz falan yaptirdim hic bir saglik problemim yok.Burda oldugunuza gore umarim beni anlarsinizdir ((((((

bende çok zayıftım 45 ten yukarı çıkmıyordu kilom ama 1 senedir falan fasfood çok tüketmeye başladım geçen sene oğlum okula başladı çevre değişikliği günler pastalar börekler arkadaşlarla alısveriş merkezinde yediğimiz hamburgerler bana 7 kilo olarak geri döndü listem yok benim ama pataetes kızartması ye bol bol mayonezli hamur işleri ye çorba içme meyve olarakta muzu fazla tüket ben bunları bilinçsizce tükketim bi bakmışım 52 kiloyum pantolonlarıma sığamıyorum

öncelikle şunu belirtiyim benim boyum 1.60 kilom 36 o yuzden hafif bi diyetle basladım ben siz biraz daha arttırırsınız yapma durumunuza göre ben 10 gundr uyguluyorum 1.2 kg aldım

SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz

KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)

ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
1 bardak süt yada yoğurt,1 porsiyon meyve

ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
4 yemek kaşıgı pilav yada makarna
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı

ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve

AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
4 yemek kaşıgı pilav yada makarna
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata

YATMADAN
1 bardak süt yada yoğurt,1 porsiyon meyve

günde 1.5-2 litre su

1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…