Canım hayırlı olsun öncelikle hepsi de çok güzeller belli ki beğenerek tek tek alıyorsun, sen de set halinde almıyorsun, bence en mantıklısı:) Baya bişeyi halletmişsin zaten nevresim, yorgan, bornoz havlu küçük ev eşyalarının çoğu bitmiş. Tencereleri de halletmişsin. Aslında çok da bişeyin kalmamış ama insan yemek takımı çatal kaşığı almayınca çeyiz çok azmış gibi geliyor. Hiç dert etme asker yolu beklerken tek maaaşla 4 ayda bunları alabilmene ise şapka çıkarıyorum. Küçük ev aletlerini kaça malettin canım sorması ayıp? Ben ıvır zıvırları anca alabilmiştim askerdeyken onlar da taksitle falan, ama nişanlın askerden dönünce(bir hafta olmadı daha döneli) süreç daha da hızlanır hiç dert etme. Bizimki yeni geldi ayağının tozuyla aynı gün yemek takımı çkb takımı ve tencere setini hallettik düşün:) Ben de yemek takımı bir türlü beğenmiyordum, çok araştırdığım için artık tüm markaların tüm modelleri birbirine benziyordu, hafta sonu Esse'de orjinal bir model gördüm sade bişey, beğenince hemen aldım. Sen de gez, mutlaka kafana göre şeyler bulursun.. Bir yandan da senin hiç aklına gelmeyen hediyeler geliveriyor bak onları da baştan düşün. Ben yorganlar tamam derken ek yorgan nevresim vs geldi ev yorgan dolacak mesela:)