Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bunların hepsini 4 ayda aldıysan süper valla bir 4 ay sonra neredeyse yarılarsın sen çeyiz işini hepside çok güzel güle güle kullan
Maşallah hepsi çok güzel![]()
bende hazırlıklara basladım cok guzel secımlerın olmus ama sonu gelmıyo bılıyomusun al al al bunu da alım falan :) rabbim tamamına erdirsin kolaylık versin cnm :)
sağol cnmm..evett aynen öyle gerçekten her gördüğümü beğeniyorum.evde gereksiz eşya olmasın diyorum ama sanırım olucak.o yüzden bende aldıklarımın resimlerini bilgisayara klasör yaptım ara ara bakıyorum aynı şeyleri almıyım diye:)yatak odası bitti zaten sadece mutfakta eksiklerim kaldı allahım herkese yardım etsin çok zor bu işlerr
cnm hayırlısı olsun aldıkların çok güzel şimdilik iyi bile almışsınallah en kısa zamanda tamamlamanıza nasip eder inş
![]()
güle güle kullan canım 4 ay olmasına rağmen çok çok iyi bence horozlu olan eşyalarına bayıldım ne kadar güzel![]()
maşallah bunlar 4 ayda hazırlandıysa 1 senede dusunemıyorum cok guzel hepsı gule gule kullan![]()