Gelinlik Modelleri didolinin gelinliği:)

ben boyle etekleri sevmem gelinlikte ama gorunus olarak kotu degil tabiki hos gelinligin ust kısmı harika olmus...gule gule giymek nasip etsin Allah:)

Üst kısmı çoooook hoşuma gitti mükemmel. Ama etek kısmından ben pek hoşlanmadım. Zevk meselesi tabi. Sen beğendiysen ve senin içine sindiyse sorun yok :))

özellikle üst bölümü cok hosuma gitti...
mutluluklar dilerim..

harikaaaa çok beğendim benimkinden vaz mı geçsem ne

tarcıncım ben demiştim ya sana benim begendiğim gelinliğinde üstü tamamen incili diye işte o gelinliği seçtim ama ilk giydiğimde etek böyle değildi parça parça daha dağınık bi modeldi başka bi gelinliğinde altını giydim ve ortaya bu cıktı şimdi benim üzerime göre tek parça halinde dikiliyo:)

Üstü çok güzelmiş gerçekten ama kabarık etekleri sevmediğim için altını pek beğenmedim. Yine de sana çok yakışmış, güle güle giyin :)

çok güzel zaten gelindediğinde şıkır şıkır olur güle giyin.

valla güzel olmuş çok çok beğendim allah sağlık ve mutlulukla giymek nasip etsin canım ben demiştim sana içine ne sincekse diye en mutlu gelin ol ne giyersen giy yeterki o gelinliğin içinde mutlu ol canım çok güzel olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…