• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dideral kullanımı

Yildiztozu93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
285
114
53
31
Merhaba arkadaşlar. Doktor psikolojik çarpıntımdan dolayı bana dideral verdi. Yani kalp hastalığım yok ama cok heyecanli stresli bir yapim var. Böyle olunca da stresli durumlarda nabzim uçuyor. 2-3 dr ye göründüm. Sadece çarpıntın olduguna iç dediler hergun degil. Sormak istedigim benim gibi sadece çarpıntısı olunca alan var mı yani düzensiz kullanan? Ben bazen haftada 1 almam gerekiyor bazen ayda 2-3 stresime göre değişiyor. Benim gibi kullanan var mı zarari olur diye korkuyorum kalp ilaci oldugu icin 😕

Bende de aynı durumdan çarpıntı oluyordu. Aynı ilaçtan dr yazmıştı. Ama kullanmadan gebe olduğumu öğrendim. Sonra geçti şükür ilaca gerek kalmadı.Stres yapmamaya çalışın geçer insaAllah. Rabbim şifa versin

Bende de aynı durumdan çarpıntı oluyordu. Aynı ilaçtan dr yazmıştı. Ama kullanmadan gebe olduğumu öğrendim. Sonra geçti şükür ilaca gerek kalmadı.Stres yapmamaya çalışın geçer insaAllah. Rabbim şifa versin
Ya öyle bisey ki hep böyle kalıcam hissediyorum :( ne kadar cektiniz peki bunu bir de kac oluyordu nabiz? Hic kullanmak istemiyorum bende

Ya öyle bisey ki hep böyle kalıcam hissediyorum :KK43: ne kadar cektiniz peki bunu bir de kac oluyordu nabiz? Hic kullanmak istemiyorum bende
Birkaç hafta çektim. Ama bazen ağrım oluyordu hatta bir kez ağrısına uyandığımi bilirim. Holterde yanlış hatırlamıyorsam kalp atım hızı 120 seviyelerine kadar çıkmıştı. Stres ve panik kaynaklı demişti dr.
Size stres yapacak şeylerden uzak durun, farklı şeyler ile meşgul olun geçecektir insaAllah

Birkaç hafta çektim. Ama bazen ağrım oluyordu hatta bir kez ağrısına uyandığımi bilirim. Holterde yanlış hatırlamıyorsam kalp atım hızı 120 seviyelerine kadar çıkmıştı. Stres ve panik kaynaklı demişti dr.
Size stres yapacak şeylerden uzak durun, farklı şeyler ile meşgul olun geçecektir insaAllah
Çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yasatmasın. Stres hayatımızın her alanında ama kendimizi dediginiz gibi mesgul etmemiz lazim ki ilgilenmeyelim vücudumuzla. Cok teşekkürler cevabınız için 😊

Çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yasatmasın. Stres hayatımızın her alanında ama kendimizi dediginiz gibi mesgul etmemiz lazim ki ilgilenmeyelim vücudumuzla. Cok teşekkürler cevabınız için 😊
Amin sağolun size de😊
Maalesef stres hep oluyor.
Rica ederim Allah şifa versin tekrardan

Back