• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Didem Kurban Vajinismus Tedavisi

kbrkbere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
6
-1
1
27
Hocama ve ekibine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim çok kibar ve çözüm odaklılar. 5 aylık evliydim ve vajinismus belirtileri kafamı karıştırıyordu daha fazla erteleyip yıllarımı heba etmek istemedim korkmadım çekinmedim utanmadım çözümü yüzde yüz olan bir hastalık beni korkutamaz diye düşünerek ilk fırsatta hocamdan randevu almak istedim hemen beni cep numaramdan arayıp bilgi vermek istedi zaten ilk güvenim burada oluştu daha sonra 11 saatlik yol gelerek ilk randevumuzu gerçekleştirdik. 3 seans sonunda başardığımın sinyallerini aldım ve sonunda da başardım. Daha fazla ertelemediğim için o kadar memnunum ki hatta ilk anladığım an gitseymişim keşke diyorum. Utanıp kabullenemeyip doktor yardımı almak istemeyen hemcinslerimin yorumlarını gördükçe üzülüyorum tedavisi olmayan bir hastalık değil ki bu o yüzden karamsarlığı bi yana bırakıp bir an önce hocama tedavi olmanızı öneririm.

Her yere yazabilirim bu kadar yorum bekleyen insan varken bi yardımım olabilir belki dedim inanmamakta özgürsünüz

Akapunktur ve egzersiz ile. Parmak egzersizi yaptırmıyor bu arada

Akapunkturun rahatlatıcı etkisi oldu kendimi kasmamam için diğer egzersizler aparatla oldu.

Kendiniz başarabiliyorsanız ne mutlu vazgeçmeden deneyin günde 1 saat çalışın en az ben sağlıkçı olduğum için biraz psikolojik olarak uzman biriden yardım almalıyım diye düşündüğüm için gittim

Kendiniz başarabiliyorsanız ne mutlu vazgeçmeden deneyin günde 1 saat çalışın en az ben sağlıkçı olduğum için biraz psikolojik olarak uzman biriden yardım almalıyım diye düşündüğüm için gittim
Benim doktorum koronadan dolayı terapi veremediğini söyledi o yüzden evde çalışıyorum

Back