Hocama ve ekibine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim çok kibar ve çözüm odaklılar. 5 aylık evliydim ve vajinismus belirtileri kafamı karıştırıyordu daha fazla erteleyip yıllarımı heba etmek istemedim korkmadım çekinmedim utanmadım çözümü yüzde yüz olan bir hastalık beni korkutamaz diye düşünerek ilk fırsatta hocamdan randevu almak istedim hemen beni cep numaramdan arayıp bilgi vermek istedi zaten ilk güvenim burada oluştu daha sonra 11 saatlik yol gelerek ilk randevumuzu gerçekleştirdik. 3 seans sonunda başardığımın sinyallerini aldım ve sonunda da başardım. Daha fazla ertelemediğim için o kadar memnunum ki hatta ilk anladığım an gitseymişim keşke diyorum. Utanıp kabullenemeyip doktor yardımı almak istemeyen hemcinslerimin yorumlarını gördükçe üzülüyorum tedavisi olmayan bir hastalık değil ki bu o yüzden karamsarlığı bi yana bırakıp bir an önce hocama tedavi olmanızı öneririm.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Didem Kurban Vajinismus Tedavisi
- Konu Sahibi kbrkbere
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #vajinismus #vajinismussonrası
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Nasıl bi tedavi uyguladıHer yere yazabilirim bu kadar yorum bekleyen insan varken bi yardımım olabilir belki dedim inanmamakta özgürsünüz
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Onlar neAkapunktur ve egzersiz ile. Parmak egzersizi yaptırmıyor bu arada
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
bende aparatlarla çalışıyorum şuanAkapunkturun rahatlatıcı etkisi oldu kendimi kasmamam için diğer egzersizler aparatla oldu.
- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Benim doktorum koronadan dolayı terapi veremediğini söyledi o yüzden evde çalışıyorumKendiniz başarabiliyorsanız ne mutlu vazgeçmeden deneyin günde 1 saat çalışın en az ben sağlıkçı olduğum için biraz psikolojik olarak uzman biriden yardım almalıyım diye düşündüğüm için gittim
Anlıyorum yenersiniz inşallahBenim doktorum koronadan dolayı terapi veremediğini söyledi o yüzden evde çalışıyorum