Diastolik akım kaybı

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
Kızlar 23 haftalık hamileyim ilk bebeğimi kaybettim 30 haftada erken doğum yaptım preeklampsi nedeniyle.. Şu sıralar haftalık olarak takipteyim ve tek taraflı akım kaybı görüldü.. Sağ taraftaki uterin arterde akım kaybı var yani.Sol taraf iyiymiş.. Sağ taraf çok yüksek.. Preeklampsi riskim yüksek tabiki ama bebeğim ne kadar gelişse o kadar iyi..

Böyle bir durum başına gelen var mı ? Acaba 27. haftaya kadar düzelir mi ? Kendimi sürekli kontrol ediyorum ödem veya tansiyon yok ama stres had safhada..

Ablam ilk doğumunda preeklampsi geçirdi bebegi ölü doğdu 33. Haftada. Böbrekleri iflas etti 15 gün yoğun bakımda kaldi. Sonraki hamileliğinde doktor kontrolündeydi hep. Allah'ın izniyle birşey olmadı şimdi 4 tane çocuğu var.
Doktorun en büyük tavsiyesi bol su tüketmek.
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz

canım erken doğum rahim içi gelişme geriliği vs oldu mu ablanda? Herhangi bir bebeğinde.. Çünkü ilk hamilelikte preeklampsi olursa ikinci hamilelikte sorun olması yüksek ihtimal.. sadece preeklampsi değil şeker tansiyon akım kaybı vs gibi sorunlar

Yaklaşık 3 hafta erken doğdular ama rahim içinde bı sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla ilk yeğenimde kanaması oldu doğuma alındı. İkincisinde trombosit sayısı düşmüştü doktor gün verdi suni sancı vererek doğum yaptırdılar. İkisi de sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi şükürler olsun

Tansiyon ve ödem olmuştu şeker de yükselmişti o hamileliginde. Ama sonra doktor takibiyle hiç bir sıkıntı yasamadi o da hep korku içindeydi senin gibi. Hiç canını sıkma, Allah'ın izniyle bu sefer bir sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…