Diane + Aldactone

morinekyavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
2
0
36
29
Birlikte kullananlar nasıl kullanıyor? Aldactone'u da Diane ile 21 gün kullanıp sonra yeni kanamaya kadar ara mı veriyorsunuz? Diane ile aynı şekilde mi kullanılıyor?

Diane yı doktor mu verdi?
Ben kullanıp hastanelik olanlardanım
Akciğerime kan pıhtısı attı
Nefesinde bi degişiklik var ise hemen bırak

Aldactoneyi her gün diane ile alıyorum. 21 gün diane bitince kutu yine devam aldactoneye. Sonra ikisi bir yine devam. Ama doktor kontrolünde kullanmanız gerekiyor mutlaka, hormonları alt üst edersiniz.

Arkadaşlar merhaba ben aldactone kullanıyorum sadece bunu ilk kullanmaya başladığınızda cildinizde minik minik sivilcelenme yaptı mı acaba?

Arkadaşlar merhaba ben aldactone kullanıyorum sadece bunu ilk kullanmaya başladığınızda cildinizde minik minik sivilcelenme yaptı mı acaba?
Evet yüzümde hiç sivilcelenme olmazdı ilk defa çıktı ama ben bu ilacı bırakma kararı aldım. 1 aydır hursitizme bağlı tedavi görüyorum. Flutamid diane35 aldactone kullanıyorum. Aldactone çok midem bulantısı yapıyordu içtiğim an 2 sn geçmeden geri çıkıyordu midemden. Doktorumla konuştum ve bırakmamı söyledi. Şu an aklıma geldi yine midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…