- 26 Temmuz 2010
- 206
- 82
- 323
- Konu Sahibi hopeless13
-
ben doğum kontrol amaçlı kullanıyorum 4 gündür ama acaip miğde bulantısı ve gaz yaptı bende migdem acı acı yanıyor yediklerimi çıkartacak gibiyim hep sizlerdede böyle yaptımı ben doktor kontrolünde kullanmıyorum
kızlar bugün tv de izledim bu haptan yani doğum kontrol hapından dolayı ölümden dönen varmış.kan pıhtılaşması yapıp kalbe akciğere ölümcül hasarlar bırakıyormuş.çook korktum.4gündürde pko yüzünden ben kullanıyorum.inanılmaz korktum ya bizdede olursa.sol bacağımda bi uyuşma var.piskolojikmi bilmiyorum amaböyle.çok az var ama.bunu duyduktan sonra oldu kendim taktım ondanmı acaba.kızların bacakları diğerinegöre 2kat şişmiş.yoğun bakımlarda yatmışlar çok korktum.
bu baslikla ilgili heryere yazdim ama bir cevap alamadim lütfen yazarsniz sevinirim..
ben gecen ay kullanmaya basladim ekimin 8 inde basldim hapim biteli 5 gün oldu ama hala adet olmadim
ki önceden oluyordum..tüylenme ve adet öncesi agrilar icin vermisti yüzüm de sivilceler tavan yapmis durumda
adetim olmadi ki zaten adetim oluyordu kist yok hersey normal ama vijinal muayene olamiyorum bekar oldugumdan
fakat adetim olmadi ben ne yapacagim 3 ay kullanma vermisti ama simdi sali günü baslarsam adet olamayacagim
ya olan adetimde olamdi canim cok skiliyor...
daha önceleri adetim gününde olsun diye karisik civan percemi cayi ictm ve günü gününe oluyordum ama suanda olamadim...
bu normal birsey mi normal derken olabilir yan etkileri icinde var mi? hic böyle olan oldu mu ?
2 .kutuya gecsem mi gecmesem mi biri yardim ederse cok mutlu olacagim
evet arkadaşlar ilaç ilk 3 yada 4 gün sonra bende mide bulantısı yaptı ama kilo yok istediğim zaman aldım istediğim zaman verdim yani tüylenme ve kilo konusunda bi şikayetim olmadı benim sorunum başka olduğu için yaramadı şans işte size bol sğlıklı günler
evet arkadaşlar ilaç ilk 3 yada 4 gün sonra bende mide bulantısı yaptı ama kilo yok istediğim zaman aldım istediğim zaman verdim yani tüylenme ve kilo konusunda bi şikayetim olmadı benim sorunum başka olduğu için yaramadı şans işte size bol sğlıklı günler
sorunum başka olduğu için yaramadı şans işte size bol sğlıklı günler[/QUOTE]evet arkadaşlar ilaç ilk 3 yada 4 gün sonra bende mide bulantısı yaptı ama kilo yok istediğim zaman aldım istediğim zaman verdim yani tüylenme ve kilo konusunda bi şikayetim olmadı benim sorunum başka olduğu için yaramadı şans işte size bol sğlıklı günler
ben de pko`dan dolayı bu ilacı kullanıyorum daha ilk kutum bitmedi.ilk birkaç günde inanılmaz mide bulantısı yaptı. üniv.de falan zor durumda kaldım bu yüzden.
ilacı aynı saatlerde ,tokken içmeye dikkat ediyorum .mümkünse gece için,çünkü çook acıktırıyo. ilk bikaç gün uykudan uyanıp açlıktan kıvrandım resmen.hiç böyle olmamıştım o kadar acıktırdı işte+ çook susatıyo.dilin damağın yapışıyor resmen..
aç kaldıkça yeme isteği oluşuyo.ya da normal öğünde tokluk hissedemiyorsun.. ben de acıktıkça yememeye dikkat ediyorum kilo artışı olmaması için. olan kilolarımı da vermem gerek..
tek isteğim kistlerin gitmesi..ve çocuk sahibi olabilmek..
soracağım konu; ben yemek yemiyorum o kadar çok. ama bu ilaç ; yemesen dahi içindeki kimyasallardan ötürü kilo aldırır mı?
canım ben bu ilacı 12 yıl kullandım pcos var bende ve önermiyorum ayrıca bu ilaç en fazla 5 yıl kullanılması gerekmiş.ben kac yıl kullandım simdi adet söktürücü kullanıyorum.bende hem sivilce hem carpıntı hemde psikolojik daralma yaptı yan etkilerinde yazıyor ben önermiyorum kızlar.simdi adet söktürücü ve glifor içiyorum bendede hem hipotroit var hem pcos.suan gayet memnunumslm aranızda diane 35 kullanan varmı ben hipo hastasıyım yıllardır kullandım ama bi faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?