- Konu Sahibi hopeless13
-
dr.lar mı bunu genelde düzensiz adet gören tüp hastalara veriyorlar sanırım ama şu ana kadar okuduklarımdan görüyorum ki herkeste farklı sonuçlar vermiş..ben de kullandığımda hem kg hem aşırı sinir yaptı bu ilaç ve bıraktım.sonuçta nereye kadar kullanıcam dedim....başka bir yolu yok muu düzenli adet görmenin( soğan suyu demyin o daha da beterrr
sogan suyunu bnde icemedim yaaa kafamçokkarıştı aktardan hayır tohumu almaya gtmiştim o bna bi bitkisel karısım werrdii adet sorununa cok ii gelir dedi..her kadının kulkafamçokkarıştılanması lazımmış kist falan oluşunca atılmasına yardımcı oluyomuşş..bn kulllandım gercekten de adetim düzene girdi..tawsiye ederim yaniii.. lokman hekim warya ordan almıştımmmm
her aktarda bu tür bir karışım var mıdır peki?söylediğimizde verirler mi acaba??
evet hayıt tohumu da çok iyi diyolar ama bana tadı çok kötü geldi devam edemedim ,bırakmak zorunda kaldım. Soğan suyu da çok kötü ama o daha içilebilir gibi geldi.Kişiden kişiye göre değişebiliyor demekki...
slm aranızda diane 35 kullanan varmı ben hipo hastasıyım yıllardır kullandım ama bi faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?