• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane 35 ten sonra gecikme.

yazgxuxlxuxm..

canım kızım allaha emanet
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
1.019
24
158
43
İstanbul
arkadaşlar merhaba.dr um adet düzensizliğim için diane 35 verdi.ilk ay kullandım.biiti.7 gün ara verip 8. gün tekrar başlıyacaktım ve bu 7 gün için de adet olmam gerekiyodu bugün 7. günüm adet olmadım.sizce ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinicem..

kimse cvp yazmamış benimde aynı sayılır hemen hastalanabilmek için farlutal içtim 3 gün ilaç biteli 5 gün oldu normalde 3 gün sonra hastalanmam lazımdı sökmesi gerekirken ama anlamadım neden böle oldu test filanda yapmamıştım içerde neler oluyo merak ediyorum hayırlısı hakkımızda

Arkadaşlar ben de dogum kontrol hapı kullanıyorum.Acaba dikkat etmeyip de her gün farklı saatlerde mi aldınız ilaçları?kendimden biliyorum,unutup her gün farklı saatlerde alırsam ilacı ya gecikiyor adetim,ya da bir iki gün sürüyor,o da bir kaç damla.Ben şu anda unutmamak için telefonumun saatini kuruyorum,sizler de öyle yapın...

arkadaşlar kardeşimde kullanıyo bu ilacı plikistik overvar ve ilaç biteli nerdeyse 3 hafta oldu ama daha adet gelmedi böyle bişey başına gelen var mı niye sökülmedi ki adeti

bende kullanıyorum diane35 daha önceleri de yasmin kullanmıştım. ikisininde prospektüsünde 7 gün aradan sonra tekrar başlayın diye bir uyarı görmedim. sadece reglin ilk günü içmeye başlayın diye uyarı okuduğumu hatırlıyorum.

yumyum'um 3 hafta geçti demesi normal gelmedi bence bir doktora görünmeli.

yalnız bilen varsa şunu sormak istiyorum. kasık ağrısı yapıyormu. ben ilaç kullandığım hergün kasık ağrısı yaşıyorum. bu normalmi?

Back
X