- 1 Kasım 2014
- 62
- 19
- 13
- 34
- Konu Sahibi gelipgecici
-
Selam kızlar,
Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay yaptırdığımda değerler yüksek geldi ve doktor diane 35 yazdı 3 ay kullanın dedi. Daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, yan etkileri olur mu korkuyorum, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ve diane 35 kullanan var mı acaba?
Bu arada adetim düzenli..
Bnm 3 ay once basima gldi.dr kist var dedi d.kontrl hapi kullandim 1 ay.adetin 2 gunu gel dedi.adette olamamistim kahverengi lekelenme sadece.hormon testi yapildi fsh cok yuksek cikti erken menepoz teshisi koydu.1 aylik depresyondan sonra baska dra gittim.oyle birsyin olmadigini o kadar kistin adetle kndiliginden gidecegini siyledi.adetin duzenliyse killanma varsa pco olabilirsin banada pco dedi dr sadece killanma var bndede
Geçmiş olsun, şu an nasılsınız? Bi de ilacı bıraktınız mı? Ben emin olamadım ne yapsam diye yarın bir doktora daha gidicem
Selam kızlar,
Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay
Kendim de kullandim, hastalara da yazdigim oldu. Sigara kkullanmiyorsan, pihtilasma sorunlarin falan yoksa sorunsuz kullanabilecegini dusunuyorum, beklenmedik durumlar yasamamak icin prospektusunu de okusan fena olmaz.
Kendim de kullandim, hastalara da yazdigim oldu. Sigara kkullanmiyorsan, pihtilasma sorunlarin falan yoksa sorunsuz kullanabilecegini dusunuyorum, beklenmedik durumlar yasamamak icin prospektusunu de okusan fena olmaz.
geçmiş olsun öncelikle .ben bu hapı bekarken (19 yaşında) kullandım.PCO olduğumu söylemişti doktor.oyuzden başladım.ama bende acayip bulantı ve baş dönmesi yapmıştı.ben de geceleri yatmadan önce içmeye başladım .ama bu sefer de yine aynı şikayetlerden dolayı gece uykumdan uyanır oldum.kısacası bende tüm yanetkileri görülmüştü..umarım sen bu tür sıkıntılar yaşamadan içer ve düzene sokarsın hormonlarını.hakkında hayırlısı canım..Selam kızlar,
Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay yaptırdığımda değerler yüksek geldi ve doktor diane 35 yazdı 3 ay kullanın dedi. Daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, yan etkileri olur mu korkuyorum, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ve diane 35 kullanan var mı acaba?
geçmiş olsun öncelikle .ben bu hapı bekarken (19 yaşında) kullandım.PCO olduğumu söylemişti doktor.oyuzden başladım.ama bende acayip bulantı ve baş dönmesi yapmıştı.ben de geceleri yatmadan önce içmeye başladım .ama bu sefer de yine aynı şikayetlerden dolayı gece uykumdan uyanır oldum.kısacası bende tüm yanetkileri görülmüştü..umarım sen bu tür sıkıntılar yaşamadan içer ve düzene sokarsın hormonlarını.hakkında hayırlısı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?