• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane 35 kullananlar yardım!

gelipgecici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
62
19
13
34
Selam kızlar,

Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay yaptırdığımda değerler yüksek geldi ve doktor diane 35 yazdı 3 ay kullanın dedi. Daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, yan etkileri olur mu korkuyorum, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ve diane 35 kullanan var mı acaba? o_O

Bu arada adetim düzenli..

Kan pihtilasma sorunun varmi? Yoksa rahatlikla kullanabilirsin. Bu hormon haplari herkeste degisik etkiler gosterebiliyor maalesef kullanmadan bilemezsin. Benim vucudum hic bir sekilde dogum kontrol hapini kabul etmedi habire kusup duruyordum. Doktorunun talimatlarini dinle ve basla insallah ise yarar

Selam kızlar,

Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay yaptırdığımda değerler yüksek geldi ve doktor diane 35 yazdı 3 ay kullanın dedi. Daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, yan etkileri olur mu korkuyorum, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ve diane 35 kullanan var mı acaba? o_O

Bnm 3 ay once basima gldi.dr kist var dedi d.kontrl hapi kullandim 1 ay.adetin 2 gunu gel dedi.adette olamamistim kahverengi lekelenme sadece.hormon testi yapildi fsh cok yuksek cikti erken menepoz teshisi koydu.1 aylik depresyondan sonra baska dra gittim.oyle birsyin olmadigini o kadar kistin adetle kndiliginden gidecegini siyledi.adetin duzenliyse killanma varsa pco olabilirsin banada pco dedi dr sadece killanma var bndede

Bnm 3 ay once basima gldi.dr kist var dedi d.kontrl hapi kullandim 1 ay.adetin 2 gunu gel dedi.adette olamamistim kahverengi lekelenme sadece.hormon testi yapildi fsh cok yuksek cikti erken menepoz teshisi koydu.1 aylik depresyondan sonra baska dra gittim.oyle birsyin olmadigini o kadar kistin adetle kndiliginden gidecegini siyledi.adetin duzenliyse killanma varsa pco olabilirsin banada pco dedi dr sadece killanma var bndede

Geçmiş olsun, şu an nasılsınız? Bi de ilacı bıraktınız mı? Ben emin olamadım ne yapsam diye yarın bir doktora daha gidicem o_O

Selam kızlar,

Bende hormon bozukluğu çıktı, normalde tüylü değilim ama bir senedir bir artış oldu ve doktora gittim, bir sene önceki testlerimde her şey normaldi ama bu ay

Kendim de kullandim, hastalara da yazdigim oldu. Sigara kkullanmiyorsan, pihtilasma sorunlarin falan yoksa sorunsuz kullanabilecegini dusunuyorum, beklenmedik durumlar yasamamak icin prospektusunu de okusan fena olmaz.

Kendim de kullandim, hastalara da yazdigim oldu. Sigara kkullanmiyorsan, pihtilasma sorunlarin falan yoksa sorunsuz kullanabilecegini dusunuyorum, beklenmedik durumlar yasamamak icin prospektusunu de okusan fena olmaz.

Sigara kullanmıyorum, pıhtılaşmayla ilgili bir teşhis olmadı bugüne dek, içim rahatladı şimdi biraz ama yine de başka bir doktorla daha görüşeyim öyle başlarım inşallah :KK16:

ben uzun yıllardır d.35 kullanıyorum , kıllanma ,kilo gibi bir sıkıntım olmadı , ama goguslerimde asırı hassasiyet ve sertlesme yapıyor , birde adetim kısa ve fazlasıyla az oluyor .

Ben çok kısa bir süre kullandım hormon düzenleyici olarak. Bir yan etkisi bulunmadı bana da.

5 sene kullandım sigara içtiğim bıraktım. kilo artışı falan olmadı. ama meme hassasiyetini bende çok yaşadım. bişey olmaz bence. cildin kendine gelir.

Herhangi bir yan etkisini görmedim neredeyse ergenliğe girdiğimden beridir kullanıyorum pko hastasıyım tüylenme ve adet düzensizliği mevcut bu yüzden kullanıyorum adetleri düzenliyor ama oldukça az ve kısa süre de geçiyor hastalık bunu diane mi hastalık mı yapıyor bilmem normal tetkikleriniz yapıldıysa testleriniz bu şekilde doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz:KK36: cildi daha da güzelleştirdiğini de söylüyorlar :KK8:

[QUOTE="kafamda_cok_soru_var, post: 38106556, member: 599597"yok cil yardım ben 2 gündür ilacı unuttum ve şuan 3.günün sabahındaym ne yapmalıyım? :KK43:[/QUOTE]

Korunma maksadiyla kullaniyorsan ek korunma yontemi gerek,ayrica kac gun unuttuguna gore ne yapman gerektigi prospektuste ayrintili yazar

Selam kızlar,

geçmiş olsun öncelikle .ben bu hapı bekarken (19 yaşında) kullandım.PCO olduğumu söylemişti doktor.oyuzden başladım.ama bende acayip bulantı ve baş dönmesi yapmıştı.ben de geceleri yatmadan önce içmeye başladım .ama bu sefer de yine aynı şikayetlerden dolayı gece uykumdan uyanır oldum.kısacası bende tüm yanetkileri görülmüştü..umarım sen bu tür sıkıntılar yaşamadan içer ve düzene sokarsın hormonlarını.hakkında hayırlısı canım..

ben yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. çok ama çok memnunum.pkolu olduğumdan dolayı kullanıyorum adetlerim düzenli ve az ağrılı , cildim bebek gibi. hiç bir şekilde kilo almadım. ama bünyeden bünyeye farkeder denemeden bilemezsin. ayrıca 2 adet farklı şehirlerde, kendi çevrelerinde çok ünlü ve güvenilir doktorlara gittim ikisi de rahatlıkla kullanabilceğimi ileri de hamile kalmama asla engel olmadığını belirttiler.

geçmiş olsun öncelikle .ben bu hapı bekarken (19 yaşında) kullandım.PCO olduğumu söylemişti doktor.oyuzden başladım.ama bende acayip bulantı ve baş dönmesi yapmıştı.ben de geceleri yatmadan önce içmeye başladım .ama bu sefer de yine aynı şikayetlerden dolayı gece uykumdan uyanır oldum.kısacası bende tüm yanetkileri görülmüştü..umarım sen bu tür sıkıntılar yaşamadan içer ve düzene sokarsın hormonlarını.hakkında hayırlısı canım..

Bana bunu kadın hastalıkları doktoru vermişti testosteron yüksek bunu düşürmemiz gerek diye ama diğer değerlerim de yüksek olduğu için bir de endokrine git dedi. Endokrin doktoru da bana kullanma diane 35 dedi, kadın doktoruna adetim düzenli dememe rağmen bana adet düzensizliği teşhisi koymuş. Endokrin doktoru da bana zayıf olduğun için adetinde sorun yok dedi (Yumurtalıklarımdan birinde polikistik var ama kilolu olmadığım için adetim düzensiz değil, aralarında böyle bir bağlantı var sanırım), ama alırsan olur, bunu kullanma adetin düzenli, tüy problemini de normal yöntemlerle yok et, vücudunda anormal tüy yok dedi.. Ne yapsam bilemedim ben de.

Back