• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35 kullananlar Bana Yardım Edin Lütfen

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Kızar bende hormon bozukluğu var ilk gittiğimde doktor cyclo progynova vardi 3 ay kullandım ilaçı kullandığım sürece adetim düzenli gitti bitince yine aynı olduğunu söyledi bu sefer tarlusal ve diana 35 drafe verdi önce tarlusalı kullan adet olucaksın adetinin 5, günü diana 35 başla dedi 4 ay kullan dedi fakat 4 ayda kaç kutu almalıyım ?

Kızar bende hormon bozukluğu var ilk gittiğimde doktor cyclo progynova vardi 3 ay kullandım ilaçı kullandığım sürece adetim düzenli gitti bitince yine aynı olduğunu söyledi bu sefer tarlusal ve diana 35 drafe verdi önce tarlusalı kullan adet olucaksın adetinin 5, günü diana 35 başla dedi 4 ay kullan dedi fakat 4 ayda kaç kutu almalıyım ?

Aynı benim doktorum gibi yapmış. Dianeyi zaten kullanmaya başlıyosun, ilacın bitiminde adet oluyosun adet olurken kullanmıyosun adetin bitince bi kutu diane daha yazdırıyosun doktorundan onu kullanıyosun. Ben böyle böyle 6 kutu 6 ay boyunca kullandım ama sonuç sıfır. Umarım sen yararını görürsün ben başka doktora gitcem başka ilaç yazdırcam artık.:50:

Aynı benim doktorum gibi yapmış. Dianeyi zaten kullanmaya başlıyosun, ilacın bitiminde adet oluyosun adet olurken kullanmıyosun adetin bitince bi kutu diane daha yazdırıyosun doktorundan onu kullanıyosun. Ben böyle böyle 6 kutu 6 ay boyunca kullandım ama sonuç sıfır. Umarım sen yararını görürsün ben başka doktora gitcem başka ilaç yazdırcam artık.:50:

Canım Doktorum Adetinin 5. günü başlamamı söyledi öylemiyapmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar. . Ben 23 yaşındayım, çok az adet olduğum için doktora gittim. 26 günde bir 2 gün süre ile çok az adet oluyordum. 13.08.2014 te tahlil sonucu LH Hormonu 9.17 çıktı. doktor diane 35 i verdi.1 kutu kullandım. 2.adet dönemimde 08.09.2014te tahlil sonucu LH Hormonu 6.37 çıktı ve doktor çok ciddi olmasa da kist olduğunu söyledi. diane 35 2.kutuya başladım. tedaviden sonraki 3.adet dönemimde doktora gidemedim 3.kutuya kendim başladım. fakat ilacı internette araştırdığım kadarıyla yan etkisinin çok olduğu, Fransa ve Hollanda da ilacın yasaklandığı, 27 kadının ölümüne sebep olduğu yazıyor ülkemizde de ilaç mercek altına alınmış. Şuan 3.kutunun 10.drajesindeyim. son adetim 31 gün ara ile 4 gün sürdü ve ara kanamalarım oldu.İlacı bırakmak istiyorum. doktor 3.kutuya başladığım için bitirmem gerektiğini söyledi. Bu ilacı kullanan ve araştıran var mı? ilacı yarım bıraksam çok sakıncalı olur mu? 3 kutu buyan etkisi çok olan ilaç için çok mu fazla?

Merhaba arkadaşlar. . Ben 23 yaşındayım, çok az adet olduğum için doktora gittim. 26 günde bir 2 gün süre ile çok az adet oluyordum. 13.08.2014 te tahlil sonucu LH Hormonu 9.17 çıktı. doktor diane 35 i verdi.1 kutu kullandım. 2.adet dönemimde 08.09.2014te tahlil sonucu LH Hormonu 6.37 çıktı ve doktor çok ciddi olmasa da kist olduğunu söyledi. diane 35 2.kutuya başladım. tedaviden sonraki 3.adet dönemimde doktora gidemedim 3.kutuya kendim başladım. fakat ilacı internette araştırdığım kadarıyla yan etkisinin çok olduğu, Fransa ve Hollanda da ilacın yasaklandığı, 27 kadının ölümüne sebep olduğu yazıyor ülkemizde de ilaç mercek altına alınmış. Şuan 3.kutunun 10.drajesindeyim. son adetim 31 gün ara ile 4 gün sürdü ve ara kanamalarım oldu.İlacı bırakmak istiyorum. doktor 3.kutuya başladığım için bitirmem gerektiğini söyledi. Bu ilacı kullanan ve araştıran var mı? ilacı yarım bıraksam çok sakıncalı olur mu? 3 kutu buyan etkisi çok olan ilaç için çok mu fazla?

mrb cnm bende endmetroisıs hastasıym bugun diena 35 kullanmaybasladım 5 gunum bugun kilo yaptıgı söylenıyo szde klo oldumu ?

canımm vücutta şişkinlik yapıyor. bu kiminde kilo artışı oluyo kiminde şişkinlik yapıyo.bünyeden bünye ye değişiyor.ama doktorunla tekrar görüş bence çünkü ilacın gerçekten çok yan etkisi var.. http://www.sonhaber.nl/yasam/18-kadinin-olum-sebebi-diane-35-h21880.html bu linki incele ilacı internette çok araştırdım ve bunları okudukça psikolojim bozuldu.2 kutu kullandım şuan 3.kutunun tam ortasındayım bırakmak istiyorum fakat doktor ve eczane yarım bırakırsam 3 4gün sonra adet olursun adet döngün değişir diyor.sende paketini bitirip bitirmeme farklı ilaç kullanma konusunda doktora hatta başka doktora bi danış.

mrb cnm bende endmetroisıs hastasıym bugun diena 35 kullanmaybasladım 5 gunum bugun kilo yaptıgı söylenıyo szde klo oldumu ?
Merhaba oncelikle pkos'nun suan icin baska bir tedavisi yok istah artisinin sebebi pkos tan dolayi vucaudun insulin drngesi bOzuluyo ve seker dustukce acikip yiyosunuz 2.si bu ilaca adetinizin en orta gununde baslayin herkesin ovulasyon siklusu farkli yani kanamasi 3 gun yada daha az suren biri 5 gun beklemiyecek 3.gun baslicak ve yurt disinda yasaklanmasinin sebebi akciger embolisine yani kan dolasiminda pihti olusmasindan dolayi akxiger olumune sebep oluyor ciddi derecede varis yada kalpdamar rahatsizliginiz varsa kullanmayin ama bende kullandim yapacak birsey yook

Bu arada ilacin yan etkilerini okuyup okuyup cosmayin her ilacin yan etkisi var ozaman grip oldugumuzda antibiyotik kullanmiyalim.bu ilacta olum orani dusuk ama tabi onlarda nufus az olunca birde ilactan genc nufus kaybetmek istemiyorlar ve onlar alkol aliyo ayrica bu ilaci kullanirken alkol almasaniz iyi olur

peki siz pkos için mi kullandınız ? benim polikistik olmasa da kist olduğu için vermişti doktor 1 ay önce.ama şuanki kontrolumde kist olmadığı söylendi.

arkadaşlar hepimiz öncelikle sağlıgımızın düzelmesi için kullanıyoruz isterım kilod yapsın yeterki şağliğim düzelsin

Ben heralde hemen her ilacı kullandım ama 3 senedir falan sürekli Diane 35 kullanıyorum. 5 senedir Polikistikoverim var. Bende herhangi bir kilo alımı yapmadı bu süre boyunca. Sadece son zamanlarda artık mide bulantılarım sıklaştı. İlacı akşam alıyorum sabah bulantım oluyo illa ki. Çok ciddi yan etkileri yaşamadım ben ama şöyle bir durum var kızlar ilaç yurtdışında yasak. Ben mecburiyetten kullanıyorum açıkçası. Bıraktığım anda adet düzenszliğim ve kist büyümelerim geri dönüyo. Söyleyebileceğim tek şey Diane 35 kullanıyorsanız asla sigara içmeyin. Ben arada asprin alıyorum kan sulandırıcı olarak ve bir aydır da mide koruyucuyla kullanmaya çalışıyorum. Yine de ilacı bırakabilmek adına yeni doktor ve tedavi arayışlarına girdim şu ara.

ben kan tahlilinde lh hormonu 6.37 çıktığı için doktor yazmıştı.fakat farklı doktora gittiğimde kullanmama gerek olmadığını söyledi.siz tahlil yaptırdıysanız sonuç nedir lh hormonununda normal değerleri ne biliyo musunuz

Back