- 30 Ekim 2014
- 6
- 2
- 3
- 34
- Konu Sahibi spanishlove
-
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Benim korkum da bu işte ilaca devam etmek istemiyorum 4 aylık sürecim içinde halollsun istiyorum. İnşallah bana ayrılan süreçte değerlerim normale döner. Siz.yumurtalıklarınız içinde kullandığınız için tedavinizin süresi uzamış olabilir. Ben sadece hormonlarım için kullanıyorum. Bir de son bir sorum olacak ilacın herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?
Çok teşekkür ederim inşallah sizinde en kısa sürede düzelir"
yok hayır görmedim hiç bi yan etkisiniinşallah 4 ayda geçer
Canım doğum kontrol haplarının etkileri herkeste farklı oluyor.mesela ben 2 ay kullanmıştım sinir küpü olmuştum ama diğer arkadaş yan etkisini görmemiş,dediğim gibi göreceli bi durum.Ben iki yıldır özel hastanedeki bir doktorum önerisiyle nimet gibi sürekli doğum kontrol hapı kullandım bende pko var.haptan önce adet olabiliyordum düzensiz de olsa.bu hafta doktor değiştirdim tahliller yapıldı ve meğer doktorun bana verdiği doğum kontrol h. benım öströjenimi sıfıra indirmis.menopozlu bir kadından bile daha az.demem o ki doktoruna güveniyorsan kullan ve her ay kontrole git.benim gibi yanlış doktorların kurbanı olma.Merhabalar ben 18 yaşındayım bir ay önce doktora gitmiştim adet düzensizliğim için hormon testi istedi. Hormon dengelerim çok dengesiz çıktı. Erkeklik hormonum bayağı yüksek çıktı doktor Diane 35 ve Androcur verdi. Dianeye bir ay önce başladım Androcur'a bu ay başladım. 4 ay kullanıcam ikisinide. Sorum şu sizlere;sizce bu ilaçlar hormonlarımı dengeler mi faydasını görür müyüm? Herkes olumsuz bir yorum yapınca moralim bozuldu tedavi sürecimde
Peki o zaman inşallah en kisa zamanda iyilesirsinÖncelikle sevgili Mereng;
Bu ilacı bana devlet hastahanesindeki doktorum verdi fakat benn güvenemeyip sonuçlarımla özel doktora da gittim. Özel doktor diğer doktorumun verdiği ilaçları gayet yerinde ve doğru buldu. Kendisinin de aynı ilaçları vereceğini söyledi. O yüzden kullanıyorum. Ben bir aydır bi yan etkisini görmedim. Sadece biraz sulu göz oldum o kadarr :)
Melan2010;
Benim yumurtalıklarım şükürler olsun ki tertemiz kist yok pko da yok. Sadece hormonlarım bozuk. İki doktorum da hormon tedavisinde diğer dkh haplarının etkisi olmadığını söyledi. Diane 35 hormonsal bozukluklarda kullanılabilecek en etkili hapmış. Bu yüzden Yasmin vb. gibi diğer ilaçlara yönelmedim.
kadın doğum uzmanınamı yaptırdın testi?Merhabalar ben 18 yaşındayım bir ay önce doktora gitmiştim adet düzensizliğim için hormon testi istedi. Hormon dengelerim çok dengesiz çıktı. Erkeklik hormonum bayağı yüksek çıktı doktor Diane 35 ve Androcur verdi. Dianeye bir ay önce başladım Androcur'a bu ay başladım. 4 ay kullanıcam ikisinide. Sorum şu sizlere;sizce bu ilaçlar hormonlarımı dengeler mi faydasını görür müyüm? Herkes olumsuz bir yorum yapınca moralim bozuldu tedavi sürecimde
Öncelikle sevgili Mereng;
Bu ilacı bana devlet hastahanesindeki doktorum verdi fakat benn güvenemeyip sonuçlarımla özel doktora da gittim. Özel doktor diğer doktorumun verdiği ilaçları gayet yerinde ve doğru buldu. Kendisinin de aynı ilaçları vereceğini söyledi. O yüzden kullanıyorum. Ben bir aydır bi yan etkisini görmedim. Sadece biraz sulu göz oldum o kadarr :)
Melan2010;
Benim yumurtalıklarım şükürler olsun ki tertemiz kist yok pko da yok. Sadece hormonlarım bozuk. İki doktorum da hormon tedavisinde diğer dkh haplarının etkisi olmadığını söyledi. Diane 35 hormonsal bozukluklarda kullanılabilecek en etkili hapmış. Bu yüzden Yasmin vb. gibi diğer ilaçlara yönelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?