• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35 hakkında yardımmm?

melindass

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
78
1
6
34
İstanbul
Arkadaşlar bana doktor adetin 5.gününde diane başla demişti. pcos durumu vardı, şimdi merak ettiğim bu ilacı ben 1 2 sene önce kullandım. sonra bıraktım adetlerim şuan karman çorman. Evli değilim bebekde yok. Bu ilacı şimdi 5.gün ya da 2.gün kullanmak bişey değiştirir mi? Bide doktor bana o sene adetin 5.günü kullan demişti. Aynı şekilde kullanıcam da bilmediğim olay bu ilacı adetin 5.günü başlayıp kullandığımda bitince 7 gün ara veriliyor. O dönemde adet olunuyor ya. Ben 8.gün mü başlıcam hapa tekrar? Yoksa adetim o 1 hafta içinde hangi gün olursa olsun yeniden 5.gününe sayıp mı denk getircem?

Cnm mrb bende pcosum ve banada doktor bu ılacı vermıstı benımde adetlerım karısmıstı sonunda saracoglunun sogan kurunu uyguladım sımdı duzeldı tavsıye edıyorum

Cnm mrb bende pcosum ve banada doktor bu ılacı vermıstı benımde adetlerım karısmıstı sonunda saracoglunun sogan kurunu uyguladım sımdı duzeldı tavsıye edıyorum

herkes onu söylüyor ama ben tam olarak nasıl olduğunu yapıldığını bilmiyorum. kimi adetinin 1.gününden 15 gün iç diyor kimi 1 ay iç diyor bana kısaca nasıl kullandığını söylersen çok sevinirim:26:

herkes onu söylüyor ama ben tam olarak nasıl olduğunu yapıldığını bilmiyorum. kimi adetinin 1.gününden 15 gün iç diyor kimi 1 ay iç diyor bana kısaca nasıl kullandığını söylersen çok sevinirim:26:

Adetıne 10 gun kala sabah aksam ıc cnm ama kaynadıktan sonra 4 dk daha kaynatıcaksın o onemlı

yani ilk kutuda gün hesabı yaptınız 2.gün başladınız , devamında rutin olarak 7 günlük aradan sonra 8.gün başladınız yeni kutuya değil mi doğru anladım?

6 yıl diane kullandım 2. günü 5. günü çokta farketmez. 21 gün ilacını alıp kutuyu bitiriyorsun sonra 7 gün ara verip tekrar 21 gün devam ediyorsun.
ayrıca naçizane tavsiyelerim:
hergün aynı saatlerde almaya devam edersen daha çabuk alışır metabolizman. başlarda hap almadığın yedi güne denk gelmeyebilir adetin ama sonra düzeliyor o aralıkta adet oluyorsun.
normalde adetlerin çok kanamalı ve ağrılı geçiyorsa tersine kanama da ağrı da azalıyor. iyi yanlarından biri dianenin.
herkesin söylediği cümleyi ben de söyleyeceğim üzgünüm 'eğer kilo fazlan varsa vermelisin' çünkü kilonun azalması hem kistlerin oluşmamasını sağlıyor hem de hormonal dengenin tekrar oluşmasına katkıda bulunuyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir
sağlıcakla kal :)

Back