- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- Konu Sahibi emirlove90
herkez yasmin mi kullanıyor diane 35 dogum kontrol hapını kullanan var mı ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyden dolayı kullanıyorsunuz peki ben de kist var yumurtalıklarımda o yüzden kullanıyorum 2 kutuyu bitirdim ben şuan bide gecen hafta 1 gün unutmuşum ya bunun bi sorunu olur mu acaba ?
polikisyik over tanısıyla 5 yıldır nerdeyse hiç ara vermeden kullanıyorum. yan etkileri var doğrudur ama kullanmam kullanmamamdan daha iyiymiş. kader kısmet artık.
genelde sorun olmuyor.unuttugunu fark ettiğinde en geç 1-2 saat içinde hapını alabiliyorsun ama 2 saatin üzerindeyse bir sonraki gün 2 tane hapı aynı anda içiyorsun(doktorumun söylediği).bende akne probleminden dolayı 3 yıl kullanmıştım,alarmı kurup hergün aynı saatte alıyordum.neyden dolayı kullanıyorsunuz peki ben de kist var yumurtalıklarımda o yüzden kullanıyorum 2 kutuyu bitirdim ben şuan bide gecen hafta 1 gün unutmuşum ya bunun bi sorunu olur mu acaba ?
kızlar meraba .ben de bu hapı kullanıcam sivilceler için verdi doktor.nasıl kullanılacağını pek anlamadım.adetin 5. günü başla dedi doktor 5. gününden başlayıp 21 tane var içinde bitene kadar hep içicem mi?
tedavin ne kadar sürecek peki? ilaç yaz aylarında kullanıldığında güneşte lekelenme yapabiliyor (özellikle sürekli dışarıdaysan) güneş koruyucusuz çıkmamanı öneririm,bu yüzden doktorum bana 2-3 ay ara verdirirdi.bu akne işi biraz zor bir süreç dikkat edip doktorunun söylediklerini uygularsan her şey yolunda gidiyor...geçmiş olsun ;-)kızlar meraba .ben de bu hapı kullanıcam sivilceler için verdi doktor.nasıl kullanılacağını pek anlamadım.adetin 5. günü başla dedi doktor 5. gününden başlayıp 21 tane var içinde bitene kadar hep içicem mi?