• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dıana35 kullanan var mı?

Arkadaşlar diana35 ve aldactone kullananlar varsa mesajları bekliyorum

evet canım ben kullandım diane 35i çıkılota kıstım vardı 1ay falan kullandım çok mide bulantısı yaptı o yüzden kullanıyosan gece yatmadan önce iç derim ama bildiğim kadarıyla genelde bu hapı polikistik over hastalarına veriliyolar

evet canım ben kullandım diane 35i çıkılota kıstım vardı 1ay falan kullandım çok mide bulantısı yaptı o yüzden kullanıyosan gece yatmadan önce iç derim ama bildiğim kadarıyla genelde bu hapı polikistik over hastalarına veriliyolar

evet ben de pko ve aşırı tüylenme var bu yüzden doktorum bu iki ilacı verdi 2 haftadır kullanıyorum. bende bir haftadır hafif kanama var bu ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum. bir de bel ağrısı var..

Ben diane35'i 6 ay pko için kullandım ilk ay hafif bir bulantı yaptı ondan sonra hiç bir yan etkisini hissetmedim.

6 ay kullandıktan sonra herşey normale döndümü peki cevabını bekliyoru

Doktora bir daha gidemedim ama benim zaten adet düzensizliğim filan yoktu hatta hormon testlerim de normal çıkmıştı ama ultrasonda bakınca pko görünümü var dedi doktor bir de fazla tüylüyüm onun için vermişti.

Doktora bir daha gidemedim ama benim zaten adet düzensizliğim filan yoktu hatta hormon testlerim de normal çıkmıştı ama ultrasonda bakınca pko görünümü var dedi doktor bir de fazla tüylüyüm onun için vermişti.

bende de aşırı tüylenme var peki bu ilaç bi işe yaradımı

bende de aşırı tüylenme var peki bu ilaç bi işe yaradımı

Sadece tüylerin çıkma aşamasını geciktirdi mesela 10 günde çıkan tüyler 15-20 gün sonra çıkmaya başladı onun dışında çok da bir etkisi olmadı tüylere var olan tüylere bir etkisi olmaz zaten demişti doktor. Benim tüylü olmamın sebebini de genetik dedi annem babam da öyle çünkü ilacı kullan sonra lazere başla dedi. Ben o ara başlayacaktım aslında lazere ilacı kullan biraz öyle başla demişti doktor.

Son düzenleme:

ben üniversitedeyken kullanmıştım polikistik ovel var dedi doktor bu ilaç sayesinde adetim düzeldi tüylenme ve sivilce sorunum azaldı ama takviye olarak lazere gitmemi önerdi doktor ama ilacı bıraktıktan sonra bi süre sonra sorunlar tekrar etti:((

Ben polikistik overliyim bu ilaci 6 sene kullandim bu sure zarfina evlendim bebek istedik dianeyi biraktigim ay hamile kaldim simdi oglm 5 yasinda, hatta oglum 14 aylik oluna tekrar verdi doktorum oglum 3 yasina gelene kadar yine kullandm ikinc bebek istedik biraktim o birakis oldu daha da kullanmiyorm bu arada ikinciye hamile kaldm ama 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yemezliginden kaybettim 9 ay oldu kaybedeli

Kizlat ben bir ara kilo yapiyor diye kendi kafamdan dr a sormadan birakmistim doktorm kizmisti senin hastaliginda kilo yapar milletin yarisi kadar yesen kilo alirsin kafana gore ilac birakma demisti haberiniz olsn

Canım ben diana 35 kullanıyorum pko hastasıyım 7.ayıma girdim bende yan etki yapmadı sadece göğüslerim büyüdü ve çok hassaslaştı ama aldactone ne bilmiyorum hiç duymadım o ilacı niye verdi doktor sana tüylenme için mi?

Birşey soracağım ;

İLacı bende pko için kullanıyorum bi ay sonra bi sene olacak. Tüylere bitirmedi ama gözle görülür şekilde

azalttığını düşünüyrum.

Ama bi sorunum var.

İlacı bıraktıktan sonra 7 gün içinde hasta olmam gerekirken , ne zaman olacağı belli olmuyor ve yaklaşık bi ay sürüyor.

Bu durumu yaşayan var mı ?

3 ay boyunca kullanıdm sonra çenemin altında bembeyaz hiçbiyerimde olmayan uzun bi tüy cıktı hatta ilk farkettiğimde okadar korktum ki koparttım onu.sonra bi daha cıkmadı zaten

kist iççin kullandım faydalı oldu 1 yıla yakın kullandım tüylerde zayıfladı biraz bu dönemde ama ilacı bırakınca kıllanma yine eski haline döndü

arkadaş 1. ayda sormuş 5. aya ancak yetişebildik

ben yumurtalık kisti ve hormon bozukluğu için kullanmıştım
adetim düzensizdi bunun için gittiğimde ortaya çıktı
2 ay kullandım geçmişti şükür, sonrasında devam ettim ve 1,5 sene kullandım
bende hiç bir yan etkisi yoktu, ne mide bulantısı ne kilo alma hiç bir şey yoktu
kıllarda da gözle görülür bir azalma ve daha geç çıkmaya başlamıştı evet

ilacı bırakalı şu an 1 sene oluyor, bırakır bırakmaz yine adetlerimde düzensizleşme başladı :44: çocuk istiyoruz, artık bir doktora gidicem ama ürperiyorum açıkcası biraz

Back