diana 35 ara kanama yaparmı arkadaşlar

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
kızlar canım sıkıldı kist olduğu için dr um doğumkontrol hapı verdi adetimin 3.günü başlattı ve bugün adetim biteli 3 gün oldu fakat ufak bi kanamam oldu acaba diana 35 ara kanama yapar mı çok telaşlandım yarın dr mu arıcam geç olduğu için arayamadım bugün 8 gün oldu hapı içeli kızlar cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba oncelikle gecmis olsun tabiki dr un en iyisini bilir ama ben de daha once diana 35 kullanmistim bende bir ay boyunca kanama olmustu daha sonra dis dr umda ayni seyi yasadigini soyledi ve son olarakta gecen yilda bir arkadasim da ayni sekilde oldugunu soylemisti.Dr un en iyisini bilir heralde!!!

ya bende kullanıyorum pco var ama bendede ilişkiden sonra spermle birlikte kan geliyo sonra gelmiyo ertesi gün acaba olabilirmi bende dr sorim bir.

cnm bnm diane 35 i bende kullandm adet düzensizliği yüzünden. ve 21 gün boyunca birer hap alıorsn 7 gn ara veriorsnve işte o ara verdiğin sıra kanaman oluor anlıor musun öncesnde olmas bende hiç olmadı öle yani şahsen sen yine de bi doktorunla görüş derim ;)

Bende 7 gün ara verdim 4. günü regl oldum. 8. günü tekrar kanamam bitmemesine rağmen ilaca başla demişti doktorum, başladım. ondan sonra ilişki sonrası kanamalar başladı bende...bugün konuştum telefonda ama, korkma dedi. haftaya kontrolüm var,3 gündürde durmaksızın kanamam devam ediyor...diane ye başlamadan önce düzensizlik sorunu yaşamamıştım hiç;korkunç bi duygu bu, sinirlerimi altüst ediyor...

kızlar diane 35 hormon ilacı zaten muhakkki bu sizin hormonlarınızı alt üst edior daha stresslisiniz daha duygusalsınız hırçınsınız vs vs. bunlar gayet normal ;) mümkün olduğunca cevrenizdekileri az üzmeye bakınn onlarda anlayışlı olmalı. bnm kötüydü açıkcası artı bide ımm kilo aldırır bu haplar iştah acıcıdır aman dikkat diyim hanımlar ;)

benimde adetimden bikaç gün sonra ara kanamam oldu şimdi adetim de gecikti diane35 den dolayı olabilir mi acaba?

:5: :1: :10: :3:

Son düzenleme:
Kızlar aynı sorun bendede var ilişkiden sonra ara kanamalarım başladı bu ilacı kullanıyorum 9 gündür fln kanamam var niye oluyor ya

Back