Kontakt Lens Diamond colors lens kullanıp memnun kalan var mı?

ZeynepDeha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
7
1
40
Merhabalar araniza yeni katıldım :) Ben renkli numaralı lens kullanmaya yeni başladım. Önceden torik numarali renksiz lens kullanıyordum. İlk defa renkli numaralıya geçiş yaptım ki o da solotica nc marine ile oldu. Koyu bir renk. Aslında başka renklerini denemek isterdim ama ellerinde bu vardı ve bana acil lazımdı. Rahatlık konusunda çok memnun kaldığımı söyleyemem. Kötü değiller ama bir süre sonra gözde kuruluk yapıyorlar. Araştırırken en rahat lenslerin desio ve bella diamond diye markalar olduklarını duydum. Bir de diamond color ile karşılaştım. Bella ile aynı firma mı bilemiyorum. Fiyatı güncel 800 tl. Bakırköy de denenip satın alınabiliyormus. Kullanim rahatligini arastiriyorum ama net bir bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bahsettigin lens te cok tuzluymus be. Fikrim yok ama desio greenleri cok merak ediyorum ben de. Solotica kullanıyorum ve gerçekten rahatsız :/

Yüksek dioptrideyim ve göz kuruluğum var. -8 in üzerinde olduğum için fazla marka deneme şansım yok. Yıllık rahat birsey bulursam daimi kullanmak isterim ama hiçbir yerde kullanan yorumu görmedim fiyati yüzünden midir yoksa kalitesi mi memnun etmiyor. Deneme yanılma için de fazlasıyla tuzlu hakikaten.

Ben de duymadim cok. Ucuz alternatifleri varken popüler olmazdi zaten bu tuzlulukla.

Bugün bahsettigim yere gidip denedim. Diğer lensleri solotica nc marine den pek farklı değildi yani bana öyle geldi Ama bir tanesi, son denediğim koyu mavi olan (dark blue) hoşuma gitti. Güzel renk. Rahatlık açısından da iyiydi. Hafif bir lens. Tabi saatlerce kalmadı gözümde o yüzden alıp kullanmadan kesin konuşmam doğru değil.

800 luk lens mi bu ? Dogal duruyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…