Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandınız mı ben yeni başladım çok kötüyüm halim yok bu gece istifra da ettim. İnsülin direnci çıktı karaciğer de yağlanma. Kilo vermem lazım. Siz kilo verdiniz miPolikistik over olupta Diaformin kullanan var mı benim insülin direncim normaldi ama bazıları pcosa iyi geldiğini söylüyor bu durumda olan var mı?
Yok aldım de kullanmadım bende insülin direnci çıkmadı o yüzden kararsız kaldım kullanmadımKullandınız mı ben yeni başladım çok kötüyüm halim yok bu gece istifra da ettim. İnsülin direnci çıktı karaciğer de yağlanma. Kilo vermem lazım. Siz kilo verdiniz mi
Merhaba ben kullanıyorum 1 ay olmak üzere. Ama berbat bi etki yaptı bana. 1 hafta oldu mide bulantım geçmedi, 2 oldu3 oldu geçmiyo. Sanki mide ameliyatı oldum ve boğazımı tıkadılar. Ne yiyebiliyorum ne su içebiliyorum hayattan tad alamıyorum. Şimdi pzt ye randevu aldım normalde 3 ay sonra gidicektim ama olmadı böyle dayanamadım ben. Pikos için verdi bana. Pikassos ile beraber. O da büyük bi hap. Yutamıyorum artık onu.. bakalım pzt görüneceğimKullandınız mı ben yeni başladım çok kötüyüm halim yok bu gece istifra da ettim. İnsülin direnci çıktı karaciğer de yağlanma. Kilo vermem lazım. Siz kilo verdiniz mi
İnsülin direncimi çıktı sizden deMerhaba ben kullanıyorum 1 ay olmak üzere. Ama berbat bi etki yaptı bana. 1 hafta oldu mide bulantım geçmedi, 2 oldu3 oldu geçmiyo. Sanki mide ameliyatı oldum ve boğazımı tıkadılar. Ne yiyebiliyorum ne su içebiliyorum hayattan tad alamıyorum. Şimdi pzt ye randevu aldım normalde 3 ay sonra gidicektim ama olmadı böyle dayanamadım ben. Pikos için verdi bana. Pikassos ile beraber. O da büyük bi hap. Yutamıyorum artık onu.. bakalım pzt görüneceğim
İnsülin direncimi çıktı sizden de
Alla alla bana niye vermediler ben kendim aldım faydası varmış ama kullanmadımHayır ben polikistik için kullanıyodum ama görmek bile istemiyorum daha bugün gideceğim dr a 2 gündür midem de ağrıyor
Almayın öyle kafaya göre alınmazki bu ilaç. Bende etkileri ağır oldu hayattan koptum hep yatmak istiyodum. Doktorum bugün kesebilirsin ilacı dedi. 2 gündür de mide ağrım yordu beni bence öyle sormadan almayın :)Alla alla bana niye vermediler ben kendim aldım faydası varmış ama kullanmadım
Yok kullanmadım zaten etkilerini duydum herkesten korktum bende kullanmamıştımAlmayın öyle kafaya göre alınmazki bu ilaç. Bende etkileri ağır oldu hayattan koptum hep yatmak istiyodum. Doktorum bugün kesebilirsin ilacı dedi. 2 gündür de mide ağrım yordu beni bence öyle sormadan almayın :)
Yok aldım de kullanmadım bende insülin direnci çıkmadı o yüzden kararsız kaldım kullanmadım
Yok kullanmadım zaten sadece bazı arkadaşlar pcos olanlar insülin direncin olmasa bile kullanmaları iyi olacağını söylemişte doktorları o yüzden kafama takılmıştı o araİnsülin direnciniz yokken, kafanıza göre kullanım yapmayın. Vücudunuzun dengesini bozmayın.