Cilt Bakımı Ürünleri DİADERMİNE Nemlendici Krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

birsent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
47
0
Merhabalar,
Cumartesi günü diadermine nemlendirici krem aldım. Kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?

ne kadar aldınız ben de karma cıltlıyım alnıma sıvılce yapmyaan bı de cenemde krem arıyorum da

ben kullandım ve çok memmun kaldım, cilt hemen emiyor ve kesinlikle cildi yağlandırmıyor, küçük bir kavanoz gibi görünüyor ama çok bereketli uzun zaman kullanılıyor, az az alman yeterli oluyor, hatta şimdi açılmamış bir paketim var, kullanmaya başlıyorum tekrar.

Bende sivilcesi olan biriyim. 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sivilce çıkışı olmadı. Cildime E vitaminin iyi geldiğini düşünüyorum. Birkaç aya kadar çok sivilcesi olan biriydim. Fondöten kullanmayan ben E vitaminli bir fondöten aldım. Çok iyi geldi. Bunun üzerine bu kremi tavsiye ettiler aldım. İzlerim de azalma görüyorum eşim bile şaşırdı. Karma Ciltler olanı aldım. 2 kutu için 24 TL ödedim.
ne kadar aldınız ben de karma cıltlıyım alnıma sıvılce yapmyaan bı de cenemde krem arıyorum da

Bende sivilcesi olan biriyim. 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sivilce çıkışı olmadı. Cildime E vitaminin iyi geldiğini düşünüyorum. Birkaç aya kadar çok sivilcesi olan biriydim. Fondöten kullanmayan ben E vitaminli bir fondöten aldım. Çok iyi geldi. Bunun üzerine bu kremi tavsiye ettiler aldım. İzlerim de azalma görüyorum eşim bile şaşırdı. Karma Ciltler olanı aldım. 2 kutu için 24 TL ödedim.

2 kutuya 24 tl cok ıyımıs ben de orflamenın e vıtamınlı fondotenını almıstım topak topak yaptıgı ıcın kullnmıyorum cok nadır zaten kullnmama ben fondoten gunluk hayatta
vala ne yapsam bılemedım karma cılt ıcın hangı krem dıye de paylasımda bulundum sagolsunlar herkes kullndıgını memnunkaldıgını yazmıs ama benım kafam karıstı
end e cıldıyeye gıtmeye karar verdım bı ara gıdıcem de usnıyorum havalardan :KK34:

Kızlar bilmiyorum şimdilik çok iyi geldi bana. Herhangi bir sıkıntı yaşadığım zaman hemen yazacağım zaten :KK1:

kızlar mrhb ben diadermine lift+nutritive kremlerini kullanmayı düşünüyorum gece+gündüz+göz çevresi+peeling etkili yüz yıkama jeli ve arındırıcı tonik bu ürünleri kullanan varsa acil bana yardım edebilrmi nasıl bi ürün bunlar yardımınızı bekliyorum kızlar

tesekkurler bırsent :KK34:

bende alıp kullanmıştım alnımda ara ara çıkan sivilceler vardı ama yüzüme ne zaman nemlendirici sürsem sivilce çıkar. sürmezsem de kurur. diadermine indirimdeydi aldım ve 5. gün bıraktım o da yüzüme sivilce yaptı diye indirimde diye 2 kutu almıştım bi kutum hala dolapta açılmamış şekilde duruyo diğerini de erkek arkadaşıma verdim :) ama kişiden kişiye değişiyo tabi :)

Yaglı ve karma citler için olan nemlendirici kremini almıstım kullandıgın en harika krem diyemem belki ama kötü bir yanını da görmedim .

kızlar demin cevap yazmıştım fakat yollayamadım galiba tekrar yazıyorum
diadermine peeing kullanıyorum yağlı cilt için olanı. çok güzel pürüssüzleştiriyor
cildim karma olmasın rağmen elastikiyet kaybı başladığı için lift H2O kullanıyorum. bugüne kadar pahallı kremlerde kullandım ama hiç birinde bu toparlayıcı etkiyi görmedim. gerçekten topluyor cildi. yani benim tek derdim bsivilce ve siyah nokta oluşmaması cildimde. onun dışında süper etkili.
geceleri lift nutritive kullanıyorum. ondanda memnunum.
göz altı için lift contour göz kullanıyorum. 2 defa deneme amaçlı kullandım eski kremim henüz bitmediği için göz altı torbalarını hafifletti.
yurtdışında karma ama 30 yaş üstü anti-aging etkili gözenek küçültücü gündüz kremi var. okuduğum yorumlarda kullananlar çok memnun. tam benim cildime göre. keşke burdada satılsa. yetkililere sesleniyorum burdan. bizde diadermine lift porenverfeiner (gözenek küçütücü) kullanmak istiyoruuuz. türkiyedede 30yaşı geçmiş ama cildi hala parlayan karma ciltli kadınalr var. lütfen türkiyeye getirin bu güzel kremden bizde faydalanalım. :nazar:
bir süre daha kullandıktan sonra yazarım yine .

eveeeet kullandım ve tahmin ettiğim gibi ürünler toparlama etkisi yaptı amaa cildime ağır geldi. sivilceler oluşamya başaldı ve siayh noktalar. peeling ve göz altını kullanıyorum daha ama nemlendiriciler karma cildime uymadı malesef. yine hüsran yine para çöpe gitti:KK5:

X