• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diadermine CC Krem

MantoluMadonna

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
9
1
6
34
Kars
Arkadaşlar son günlerde tv reklamlarında gördüğüm diadermine cc krem dikkatimi çekmeye başladı.Uzun zamandır Garnier'in BB kremini kullanıyorum bunun haricinde herhangi bir kapatıcı ya da fondöten kullanma ihtiyacı duymuyorum sadece gerekli zamanlarda belki pudra olabilir.Garnier'in BB kreminden memnunum.Ama Diadermine'in CC kremini de denemek istiyorum.Aranızda kullananlar var mı ? Memnun musunuz ? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ^_^ :3:

kapatıcı özelliği çok az,çok sorunlu ve kapatmayı hedeflediğiniz kusurlarınız var ise tatmin olmazsınız hafif bir renk veriyor,yağlı ciltlere uygun olduğunu düşünmüyorum.hafif renkli nemlendirici tarzı bir ürün,sürünce sizi rahatsız etmiyor,ağırlık vermiyor.az problemli,sadece hafif renk versin yüzüme diyenler için daha uygun ama kötü bir ürün değil.

Diadermine cc garnier bb falan değil de loreal in bb kremine aşık oldum resmen mükemmel bir şey yaaa. Bi anda tüm kızarıklıklar garip cilt lekeleri gözenekleri yok ediyor. Tabi fondoten kadar kapaticiligi olamaz çünkü bb krem ama çok çok iyi bir şey mutlaka deneyin

Back