- 2 Haziran 2010
- 1.986
- 1
-
- Konu Sahibi asigimkralime
canım ben neutrogena deep clean kullanıyorum ilk önerim doktordan tavsiye alman, ben doktora gitmiştim iki tane ilaç verdi onları yıkadıktan sonra da yüzümü temizlemek için bir kozmetik ürünü...ben o kozmetik ürününü almadım (çok pahalıydı) onun yerine neutrogena deep clean aldım..çok memnun kaldım yüzündeki kırmızılıklar çoğaldığı zaman onunla yıkıyorum kırmızılıklar bayağı azalıyor, rahatlatıyor yani güzeldi memnunum :)))
canım ben yaklaşık 3 ay boyunca vichy normaderm serisini kullandım hep geçiceğini umut ederek devam ettim ama şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kötü oldu cildim alt tabakada ne varsa cilt yüzeyine çıkarttı ve geçmiyor. kullandığıma kullanacağıma pişman oldum mahvettim güzelim cildimi. azıcık olan sivilce ve siyah noktalar tüm cildime yayıldı.
canım iyi ki buraya taşımışsın sorunu...
cildinin kuru ve sorunsuz olduğunu söylüyorsun... senin yoğun nemlendiriciye ihtiyacın var bence
diadermine güzeldir,ben kullandım uzun zaman ama yağsız ürünler genellikle, yağlı ciltler için.
neut. hiç kullanmadım el kremi hariç, çok memnun kaldım, çok iyi koruyor...
vichyde çeşit çok ama pahalı bir ürün diye biliyorum ama işe yarar mı bilmem,
senses'e iyi gelmemiş mesela...
tatlım sana göz altların için her zaman dediğim gibi doktoru öneriyorum doktora git gözaltın için sıkılaştırıcı-dolgunlaştırıcı birşeyler vereceğinden eminim..yada eczaneye sorabilirsin..
benim de burnumda siyah noktalarım vardı, garnier saf ve temiz derinlemesine temizlik jeli siyah noktaları çıkartıyor..hemde derinlemesine temizliyor..dediğin üç ürün hakkında sadece şunu söyleyebilirim, neutrogena deep clean iyi bir ürün ama derinlemesine temizlemez, nazik bir temizlik yapar.. siyah noktalarına yardımcı olmaz.. madem kuru bir cildin var, sadece garnier'in söylediğim ürününü alıp, bir de saf bir nemlendirici edinirsen, cildin düzelecektir..