diadermina-neutrogena-vichy hakkında

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 23 yaşındayım.Cildim kuru ve hassas.Sivilce yok denecek kadar az.Burnumda siyah noktalarım var.Gözaltımda küçüklüğümden beri çillerim var.Ve göz altlarında hafif kırışıklık oluşmaya başladı.Ayrıca gülünce de torbalandığını fark ediyorum.

Yaklaşık 1 yıldır nivea ürünleri ile cildimi ara sıra temizlerim.Günlük kullanmadım.Ama bazen dove sabunu,bazen de zeytinyağlı sabun kullandım.herhangi bir yan etkilerini görmedim.fakat nivea kozmetik ürün olduğu için onu bırakmayı düşünüyorum.Tabi ki nivea ilk tercihimdi.Şimdiye kadar başak bir ürün kullanmadım.O yüzden ürünler hakkında bilgim yok.Karşılaştırma yapamıyorum.

Şimdi diadermine-neutrogena-vichy ürünleri hakkında yoğunlaştım.Sizce hangisi daha etkili? Cildimi yormadan,yan etkisi bırakmadan,güvenerek kullanmak istiyorum.Bu ürünler kozmetik değil,öyle değil mi? Siz hangisini kullandınız yada hangisi hakkında bilginiz var,benimle geniş bir şekilde paylaşırsanız çok sevinirm.

Şimdiden teşekkür dileklerimi iletiyorum.

(yukardaki konuyu ürün tavsiyeleri bölümğne de açmıştım fakat 42kişi okumasına rağmen 1 kişi cevapladı,belki burda daha fazla cevap alırım diye buraya da açtım.)

canım ben neutrogena deep clean kullanıyorum ilk önerim doktordan tavsiye alman, ben doktora gitmiştim iki tane ilaç verdi onları yıkadıktan sonra da yüzümü temizlemek için bir kozmetik ürünü...ben o kozmetik ürününü almadım (çok pahalıydı) onun yerine neutrogena deep clean aldım..çok memnun kaldım yüzündeki kırmızılıklar çoğaldığı zaman onunla yıkıyorum kırmızılıklar bayağı azalıyor, rahatlatıyor yani güzeldi memnunum :)))

cevabın için çok teşekkür ederim canım.Doktora gitim fakat cildimde hiçbirşey olmadığı söyledi.Ne varki yüzünde de kullanacaksın dedi.Gerçekten de yüzümde çilelirmden başa bişey yok.Yalnıza sabunla yıka yeter dedi.Yanlzıca avene güneş kremi verdi.

Bende şimdiden önlemini alıp ilerde kırşıklar vb. sorunları olmaması için kullnmak istedim ama işte doktor vermedi.O yüzden kendi kendiem lamya karar verdim.Acaba kullnasam mı kullanmasam mı sence.Neutrogena kozmetik mi ? kararsızım henüz.zemuszemus

canım ben yaklaşık 3 ay boyunca vichy normaderm serisini kullandım hep geçiceğini umut ederek devam ettim ama şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kötü oldu cildim alt tabakada ne varsa cilt yüzeyine çıkarttı ve geçmiyor. kullandığıma kullanacağıma pişman oldum mahvettim güzelim cildimi. azıcık olan sivilce ve siyah noktalar tüm cildime yayıldı.

canım iyi ki buraya taşımışsın sorunu...
cildinin kuru ve sorunsuz olduğunu söylüyorsun... senin yoğun nemlendiriciye ihtiyacın var bence
diadermine güzeldir,ben kullandım uzun zaman ama yağsız ürünler genellikle, yağlı ciltler için.
neut. hiç kullanmadım el kremi hariç, çok memnun kaldım, çok iyi koruyor...
vichyde çeşit çok ama pahalı bir ürün diye biliyorum ama işe yarar mı bilmem,
senses'e iyi gelmemiş mesela...

cabaın için teşşekkeür ederim canım . geçmiş olsu ayrıca.Geçsin diye ümit edip kullandığın şeyler sonra böyle fiyasko çıkınca çok kötü olutır ya.peki canım şimdi ne kullanıyorsun istersen bi doktora görün çünkü daha fazla yorma cildini o sana yardımcı olsun.çünkü kimine iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.

teşekkür erim canım . iyi ki canım çünkü hep cavapsız kalmıştı sorularım yine çok çok teşekkür ederm.Peki canım diadermine kozmetik değil demi.evet pahalı ürünler iyi olmayabiliyor.malesef bir türlü karar veremedim.çok kararsızım.cildin de nasıl bir farklık yarattı.hihoyyyt

tatlım sana göz altların için her zaman dediğim gibi doktoru öneriyorum doktora git gözaltın için sıkılaştırıcı-dolgunlaştırıcı birşeyler vereceğinden eminim..yada eczaneye sorabilirsin..
benim de burnumda siyah noktalarım vardı, garnier saf ve temiz derinlemesine temizlik jeli siyah noktaları çıkartıyor..hemde derinlemesine temizliyor..dediğin üç ürün hakkında sadece şunu söyleyebilirim, neutrogena deep clean iyi bir ürün ama derinlemesine temizlemez, nazik bir temizlik yapar.. siyah noktalarına yardımcı olmaz.. madem kuru bir cildin var, sadece garnier'in söylediğim ürününü alıp, bir de saf bir nemlendirici edinirsen, cildin düzelecektir..

canım benim gerçketen çok teşşekür edeirm cevapların için. gerçekten işime yaradı söylediklerin.doktor işini bira zerteleyeceğim malesef ama o garnierin ürününü almaya karar verdim. çok sağol tatlım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…