Di trpletme yardm:(((

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar benim öndişlerim biraz büyük törpületip kaplatmak istiyorum daha önceden yaptıran var mı?memnunmusunuz?maliyet ne kadar olur?

ben senın yerınde olsam hıç ellettem çunku ınsanın kendı dışı gıbsı yok.ben hastalarım boyle teklıfle gelseler kabul etmem çunku sağlam dişe gerçekten ellemeye gerek yok

ben törpülettim benm kırılmıştı kapmalama yapılmadı tek zorluğu kamaşması ekşi bişi biraz yediğin zaman ağrıyor sızlıyor tek zorluğu o bide ilk günler zorluk çekiliyor

Meslektasim enamel82`e aynen katiliyorum.

Mrb.. ben laminate vener sistemini yaptrmak istiyorm. yalnız maliyeti çok yüksek oyuzden şuanda bunu yaptrablmem imkansız .. sadece törpületeblirmiyim dişlerimi böyle birşey varmı ve maliyeti nekdr olur ? birde şu lazerle beyazlatma işleminde nekadr bir beyazlık elde edliyor yanı normal beyaz olan dişleride istenilen beyazlıga kavuştururmu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim..

meehaba; 1 yıl önce laminate yaptırdım. ön dişlerim üst üste binmişti. arkadaşlar dişleriniz yapılıncaya kadar tam bir işkence. çünkü dişlerini törpülendikten sonra geçici bir diş yapıştırılıyor ve bu dişler olur olmaz çıkıyorlar. kalıcı olacak dişleriniz yapılınca ise çok rahat. sızlama acı hiçbierşey yok. sanki kendi dişim gibi. ancak doktorum çekirdek yememi, hamburger gibi yiyecekleri ısırıp çekmemi yasakladı. çünkü bunlar dişin ömrünü azaltıyormuş.1 yıldır kullanıyorum ve artık kendi dişim diyorum. o kadar alıştım ki anlatamam. ben çok memnunum. ancak şu da bir gerçek kendi dişiniz gibi sağlam değiller. her an özen istiyor.yapım aşaması çok zor ve maliyetli. ben 6 dişi 1.600e yaptırdım tam bir sene önce.aydınlatabildiysem ne mutlu bana.sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

bana laminate venerin maliyeti 10 bin dolar gibi birşey söylendi sanırım daha fzla diş içindi.. peki 6 diş ön üst dişlerinemi yaptrdın ? farklı durmuyormu dgerlerinden?

bana laminate vener için 10 bin dolar gibi bir rakam söylnmişti sanırım daha fazla diş içindi.. peki 6 diş ön üsttenmi yaptrdın? farklı durmuyormu digerlernden?

evet 6 ön dişlerimdi. üst çenedeydi.ben memnunum.eskiyle yeni fotoları göndereyimde herkes görsün dimihihoyyyt? tabii becerebilirsem.

s5000814ms1.th.jpg

yenifu9.th.jpg

bu eskisi bu da yenisi dememe gerek yok herhalde :sm_cool:

teşekkür ederim canım. darısı senin başına.umarım fotolar yardımcı olmuştur.

Muzikogretmeni muhteşem olmuş ii günlerde gülüşlerde kullan bende istiyorummm benimde hemen hemen sizinki gibi 6 dişön üst çene ii günlerde gülmek için kullanini maşallah diyelimde

devlet hastaneleri bu işlemi yapmazlar mı acaba,çok güzel olmuş müziköğretmeni dişlerin
güle güle kullan...

X