Yıllardır demir eksikliğinden döküldüğünü söylediler bi dünya ilaç kullandım dökülmesi azalmadı bile meğerse hormon bozukluğundan dökülüyormuş bu yüzden tüylenmemde varSürekli mi dökülüyor? Yılın bell bir döneminde mi çok dökülüyor? Günde ne kadar dökülüyor?
Yıllardır demir eksikliğinden döküldüğünü söylediler bi dünya ilaç kullandım dökülmesi azalmadı bile meğerse hormon bozukluğundan dökülüyormuş bu yüzden tüylenmemde var
Çok geçmiş olsun ben de 3 yıldır saç dökülmesiyle uğraşıyorum pko var hicbir şey kar etmiyorPko da olabiliyo ya da böbreküstü beziyle ilgili problemlerde
Benimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.Çok geçmiş olsun ben de 3 yıldır saç dökülmesiyle uğraşıyorum pko var hicbir şey kar etmiyor
Evet ben de 22sinde yaptıracağım prp ins faydası olur yanların açıldı resmenBenimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.
Benimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.
genetik dökülmede işe yarar mı acaba bilginiz var mıHer yerde ayni reklami yapmak zorunda msn. İnsanlarin umutlariyla oynama! Prp mezoterapi kesinlikle hormon kaynakli dokulme de ise yaramıyor.
Maalesef canım genetik dokulmede etkili degilgenetik dökülmede işe yarar mı acaba bilginiz var mı
tüh ben de yeni başlamıştım işlemeMaalesef canım genetik dokulmede etkili degil
Belki bi ihtimal dokulmeyi yavaslatabilir ama kesin cozum degil.tüh ben de yeni başlamıştım işleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?